Και όμως συνέβη: Στο TikTok ο Μητσοτάκης παραδέχεται τα λάθη στις Διοικήσεις Νοσοκομείων (Video)

Και όμως συνέβη: Στο TikTok ο Μητσοτάκης παραδέχεται τα λάθη στις Διοικήσεις Νοσοκομείων (Video)

Μάλλον σφίξανε τα πράγματα εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Γενικά δεν μας είχε συνηθίσει να παραδέχεται αστοχίες και λάθη, έστω για το θεαθήναι.

Να όμως που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποιεί διαφορετική γλώσσα απευθυνόμενους στους νέους, συγκεκριμένα μέσω TikTok που πρόσφατα το ξαναθυμήθηκε.

Στην προσπάθειά του να μπαλώσει τα αμπάλωτα και το κομματικό κράτος, αυτή τη φορά παραδέχεται (ναι παραδέχεται) αστοχίες όσον αφορά τα νοσοκομεία και συγκεκριμένα τους Διοικητές Νοσοκομείων.

Έτσι λοιπόν παραδέχεται πως η πολλή κριτική του παρελθόντος για τοποθέτηση στις διοικήσεις νοσοκομείων ακατάλληλων προσώπων, ήταν σε ένα βαθμό δικαιολογημένη.

Παραδέχεται επίσης ότι τοποθετούσαν κομματικά στελέχη, αποτυχημένους βουλευτές και… άσχετους.

Λέει στην ανάρτηση στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Να ‘μαι πάλι. Διοικήσεις Νοσοκομείων. Μας έχει ασκηθεί πολλή κριτική και πιστεύω σε έναν βαθμό δικαιολογημένη ότι τοποθετούμε στις διοικήσεις νοσοκομείων κομματικά στελέχη, αποτυχημένους βουλευτές, ανθρώπους που εν πάση περιπτώσει δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη σχέση με το θέμα της υγείας. Λοιπόν αυτό αλλάζει και αλλάζει οριστικά με το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου το οποίο θα ψηφιστεί μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου…»

Τι σου κάνουν οι μετρήσεις και τα καμπανάκια…

Βέβαια άσχετα αν και ο νέος νόμος απλά προβλέπει μεγαλύτερη συμμετοχή υποψηφίων αλλά πάνω-κάτω τα ίδια αποτελέσματα αφού θα αποφασίζει ο… υπουργός!

@kyriakosmitsotakis_ Replying to @Κατερίνα Μαστορα ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter