Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Ιδού ο Φοίβος

Και τώρα ας γνωρίσουμε και τον ανιψιό του Άδωνη – Πήρε τη «θέση» του φορώντας γιλέκο στην εκπομπή (Video)

Στο άψε σβήσε αντικαταστάθηκε ο Άδωνης Γεωργιάδης από ένα άλλο μέλος της οικογενείας του, προκειμένου να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι τηλεπωλήσεις.

Και μια και σόι πάει το βασίλειο, στη θέση του Άδωνη στις τηλεοπτικές οθόνες βρέθηκε ο ανιψιός του, Φοίβος, γιος του Λεωνίδα Γεωργιάδη, αδελφού του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Ο νεαρός Γεωργιάδης μοιάζει μάλιστα και στον θείο και στον πατέρα του και φαίνεται ότι θα συνεχίσει να βοηθά τον δεύτερο στο «Ελλήνων Έγερσις».

Πατέρας και γιός μάλιστα δε δίστασαν να εμφανισθούν φορώντας τα γνωστά γιλέκα-απάτη, της Nanobionic,και επιμένοντας να ισχυρίζονται ότι έχουν σχεδόν… θαυματουργές ιδιότητες και πως, πάνω-κάτω, δέχονται πόλεμο τα λαμπρά αυτά προϊόντα, διότι είναι τα καλύτερα. Όπως άλλωστε και ο Άδωνης, που γι αυτό και... αποσύρθηκε από τις πωλήσεις.

Ζούμε και την Ευγενία να δούμε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.