Καιρός: Κλειστή η λεωφόρος Φυλής – Σε ποιες περιοχές θα το «στρώσει» μέχρι την Τετάρτη (LIVE)

Καιρός: Κλειστή η λεωφόρος Φυλής – Σε ποιες περιοχές θα το «στρώσει» μέχρι την Τετάρτη (LIVE)

Σε εξέλιξη η κακοκαιρία που πλήττει τα τελευταία 24ωρα τη χώρα με χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες. Το πρωί της Δευτέρας, η Τροχαία προχώρησε στο κλείσιμο και της λεωφόρου Φυλής από το ύψος της μονής Κλειστών προς τα Δερβενοχώρια και στις δυο κατευθύνσεις λόγω πυκνής χιονόπτωσης.

Χάρτες με το εκτιμώμενο συνολικό ύψος χιονιού μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης δημοσίευσε το πρωί της Δευτέρας το meteo.gr.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπηρεσίας του Αστεροσκοπείου, οι περιοχές που αναμένεται να επηρεαστούν είναι η κεντρική και ανατολική Θεσσαλία, οι ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, η κεντρική και βόρεια Εύβοια, η Βοιωτία και η ανατολική Πελοπόννησος.

Χιονόστρωση αναμένεται στα ορεινά και τα βόρεια τoυ νομού Αττικής, όπως και στα ορεινά της Κρήτης.

 

Οι χάρτες του meteo.gr

Καιρός: Η πρόγνωση του meteo.gr.

«Για το υπόλοιπο της ημέρας αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά κύριο λόγο στη Θεσσαλία, στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά, στην Πελοπόννησο, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. Τοπικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Ανατολικής Θεσσαλίας, της Κεντρικής και Ανατολικής Στερεάς, της Πελοποννήσου, της Εύβοιας και σε ορεινά τμήματα της Κρήτης.

Από τη νύχτα προς Τρίτη  οι βροχοπτώσεις, καταιγίδες και χιονοπτώσεις θα ενισχυθούν, θα επεκταθούν και στο υπόλοιπο Αιγαίο ενώ πρόσκαιρα έως το πρωί είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις σε Χαλκιδική και Θράκη. Οι χιονοπτώσεις έως το πρωί της Τρίτης 30/01 θα επηρεάσουν και περιοχές χαμηλότερου υψομέτρου της Θεσσαλίας και της Στερεάς.

Την Τετάρτη 31/01 τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κατά κύριο λόγο στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά, στην Πελοπόννησο, στην Εύβοια, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα».

Διαβάστε επίσης: Καιρός: Ποιες περιοχές θα «ντυθούν» στα λευκά τη Δευτέρα – Τα δεδομένα για την Αττική (LIVE)

Καιρός: Πού θα χιονίσει τη Δευτέρα – LIVE η εξέλιξη των φαινομένων

Αττική: Υποχρεωτικές οι αντιολισθητικές αλυσίδες από το βράδυ της Δευτέρας

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter