Καιρός τύπου «Π» ανήμερα της 25ης Μαρτίου – Τι εκτιμούν οι μετεωρολόγοι για το τριήμερο (Video)

Καιρός τύπου «Π» ανήμερα της 25ης Μαρτίου – Τι εκτιμούν οι μετεωρολόγοι για το τριήμερο (Video)

Άστατος θα είναι ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, σύμφωνα με τις τελευταίες προγνώσεις των μετεωρολόγων, με βροχές να σημειώνονται στη μισή Ελλάδα, χαλώντας το σκηνικό των παρελάσεων αλλά και όσων επιλέξουν να φύγουν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες προγνώσεις το τριήμερο ξεκινά με βροχές,συνεχίζει με καλοκαιρία σε όλη την Ελλάδα και ολοκληρώνεται με βροχερό σκηνικό και καιρό τύπου «Π».

Η πρόγνωση Κολυδά για την 25η Μαρτίου – Καιρός τύπου Π

Καλά νέα από τον διευθυντή της ΕΜΥ κ. Θοδωρή Κολυδά για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Όπως λέει στην ανάρτησή του στo Χ, «την Παρασκευή η έξοδος θα γίνει με αστάθεια στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα , όχι όμως ιδιαίτερα έντονη. Το Σαββατοκύριακο η αστάθεια θα περιοριστεί σημαντικά, ο καιρός θα είναι βελτιωμένος και η θερμοκρασία θα ανέβει -κυρίως την Κυριακή- που θα γυρίσουν οι άνεμοι σε νοτιάδες.

Ανήμερα της Εθνικής μας εορτής θα έχουμε βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο (καιρός του «Π»), ενώ στα υπόλοιπα θα υπάρχει μόνο τοπική συννεφιά.

Η παρέλαση χωρίς προβλήματα.

Στην επιστροφή προσοχή στους δρόμους, αν και από το απόγευμα προβλέπεται βαθμιαία βελτίωση του καιρού».

Η πρόγνωση του Παναγιώτη Γιαννόπουλου

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλο από την Πέμπτη και έως το μεσημέρι της Παρασκευής ο καιρός βελτιώνεται και η θερμοκρασία ανεβαίνει. Την Παρασκευή το απόγευμα και έως το πρωί του Σαββάτου στα κεντρικά και νότια θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι βελτιωμένος.

Τα πρώτα στοιχεία δίνουν για την 25η Μαρτίου πιο ηλιόλουστο καιρό στα ανατολικά και νότια, ενώ στα δυτικά και τα βόρεια θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές.

 

Ο καιρός για το τριήμερο από τον Τάσο Αρνιακό

Για άστατο καιρό από το βράδυ της Παρασκευής έως και το μεσημέρι του Σαββάτου κάνει λόγο ο μετεωρολόγος του ANT1, Τάσος Αρνιακός, τονίζοντας πως τα ξημερώματα του Σαββάτου οι βροχές θα κάνουν ένα πέρασμα και από την Αττική.

Την Κυριακή θα επικρατεί καλοκαιρία, με τις βροχές να έρχονται ανήμερα της 25ης Μαρτίου στα δυτικά και βορειοδυτικά. Δηλαδή, θα βρέχει σε Κέρκυρα, Ήπειρο, Ιόνιο, Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα.

Η πρόγνωση Μαρουσάκη

Σε πολλές περιοχές της χώρας αναμένονται βροχές και καταιγίδες, ενώ αλλού ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος, όπως ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Ο μετεωρολόγος του Open TV μίλησε για τη νέα διαταραχή από τα δυτικά η οποία την Παρασκευή θα επηρεάσει τις κεντρικές και νότιες περιοχές της χώρας. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται βελτίωση του καιρού, που όμως δεν θα κρατήσει καθώς ανήμερα της 25ης Μαρτίου αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας από την Ιταλία.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, τις μεσημεριανές ώρες θα επικρατήσουν φαινόμενα στην κεντρική και τη βόρεια χώρα. Αντίθετα, η Αττική φαίνεται να μην επηρεάζεται από το κύμα κακοκαιρίας. «Φαίνεται ότι η Αττική δεν θα επηρεαστεί τουλάχιστον μέχρι και το μεσημεράκι, νωρίς το απόγευμα. Από Θεσσαλία όμως και πιο πάνω, σχετικά νωρίς, θα συναντήσουμε βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες», σημείωσε ο μετεωρολόγος του Open.

Αρναούτογλου: Βροχές και καταιγίδες την 25η Μαρτίου

Σύμφωνα με τον με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου την Παρασκευή, σύννεφα θα πυκνώσουν στα ΒΔ της χώρας και θα έχουμε τοπικές βροχές στα δυτικά αλλά για λίγες ώρες.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι ακόμη καλύτερος με ηλιοφάνεια και ΒΑ ανέμους.

Την Κυριακή στα ΒΔ της χώρας θα έχουμε τοπικά φαινόμενα χωρίς όμως τίποτα το ιδιαίτερο.

Πάντως σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου την 25η Μαρτίου θα έχουμε στη Δυτική και τη ΒΔ Ελλάδα βροχές, καταιγίδες και πολύ άστατο καιρό και στην Αττική ένα σύντομο πέρασμα από κάποιες βροχές. Όσο πιο νότια ο καιρός θα είναι καλύτερος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter