Κaizen Campus: Το μέλλον είναι εδώ…

Κaizen Campus: Το μέλλον είναι εδώ…

Η έδρα της Kaizen Gaming στο Μαρούσι  εντυπωσιάζει. Το Kaizen Campus, το «σπίτι» των στοιχηματικών Stoiximan και Betano, παραπέμπει στο μέλλον και οι συνθήκες εργασίας  για τους εκατοντάδες εργαζόμενους είναι ιδανικές, καθώς  τους παρέχονται τα πάντα.

Η Kaizen Gaming διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λισαβόνα, Μάλτα, Βουκουρέστι, και Πράγα, έχει 14 αγορές παγκοσμίως, 500 μηχανικοί δουλεύουν στο τμήμα πληροφορικής, έχει κάνει 800 προσλήψεις το 2022 και έχει πάνω από 2.200 υπαλλήλους. Οι προσλήψεις μέσα στο 2023 κυμαίνονται από 100 με 120 τον μήνα, συνεπώς το job opening για το έτος, θα ανέλθει σε πάνω από 1.200 θέσεις εργασίας!

Το «διαστημικό» Kaizen Campus θα είναι σύντομα πιστοποιημένο αρχιτεκτονικά με LEED και WELL (η κορυφαία πιστοποίηση για πράσινα ενεργειακά κτίρια) και χτισμένο έτσι να σέβεται το περιβάλλον. Περιμετρικά και εντός του Kaizen Campus υπάρχουν 6.000 τετραγωνικά μέτρα πράσινο, 330 μέτρα σε περιπάτους, υπόγειο πάρκινγκ με 34 σταθμούς φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, 47 θέσεις για ποδήλατα, ενώ ο φωτισμός δεν ρυθμίζεται με διακόπτες, αλλά προσαρμόζεται ανάλογα με τον φυσικό φωτισμό (Antiglare dimmable lights).

Το Kaizen Campus παρέχει στους εργαζόμενούς του την απόλυτη άνεση. Πρόσβαση σε 750 θέσεις εργασίες ταυτόχρονα, πρόσβαση παντού για τα ΑΜΕΑ, πάνω από 40 αίθουσες για συσκέψεις, ντους σε κάθε όροφο, play room, καφέ και εστιατόριο, αμφιθέατρο, σινεμά, ακόμη και quiet room, όπου κάποιος μπορεί να ηρεμήσει, να διαβάσει ένα βιβλίο, ενώ απαγορεύονται τα κινητά. Εντύπωση προκαλούν τα διάφορα ειδικά booth στα οποία ο φωτισμός και ο κλιματισμός ανάβουν με το που μπει κάποιος και κάθε εργαζόμενος μπορεί να πραγματοποιήσει εκεί τις τηλεφωνικές επαφές, αλλά και εκείνες με ένα συνάδελφο ή πελάτη, χωρίς να ενοχλεί ή να ενοχλείται.

Η Kaizen Gaming αποτελεί τη «στέγη» των στοιχηματικών εταιρειών Stoiximan (Ελλάδα, Κύπρος) και Betano (Πορτογαλία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τσεχία, Γερμανία, Βραζιλία, Χιλή, Περού, Εκουαδόρ, Οντάριο, και Νιγηρία). Επόμενοι στόχοι η επέκταση σε μεγαλύτερο κομμάτι του Καναδά, αλλά και η αγορά της Κολομβίας που είναι πολύ προηγμένη τεχνολογικά.

Σε ότι αφορά στην Ελλάδα, η Stoiximan είναι χορηγός των ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ της Super League 1, αλλά και της κολυμβητική Ομοσπονδίας. Επιπλέον στηρίζει πολλούς Έλληνας αθλητές, με τα ονόματα των Λευτέρη Πετρούνια, Μίλτου Τεντόγλου, Κατερίνας Στεφανίδη, Κριστιάν Γκολομέεβ, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Άννα Κορακάκη να ξεχωρίζουν.

Σπουδαία η συνεργασία της Kaizen Gaming, μέσω του διεθνούς brand της, Betano, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που είναι πρεσβευτής της εταιρείας σε όλες τις αγορές όπου δραστηριοποιείται.

Ο μεγάλος στόχος της Kaizen Gaming είναι η επέκταση σε 26 αγορές ανά τον κόσμο έως το 2026 και το πλάνο των 1.200 προσλήψεων εντός του 2023.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter