Κακοκαιρία Daniel: Δέκα οι νεκροί και τέσσερις αγνοούμενοι – Εικόνες βιβλικής καταστροφής

Κακοκαιρία Daniel: Δέκα οι νεκροί και τέσσερις αγνοούμενοι – Εικόνες βιβλικής καταστροφής

Ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων από την κακοκαιρία Daniel καθώς πλέον οι νεκροί ανέρχονται σε 10 ενώ οι αγνοούμενοι είναι -επισήμως- τέσσερις.

Συγκεκριμένα, όπως είπε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Β. Κικίλιας, οι νεκροί και τέσσερις αγνοούμενοι.

Την ίδια στιγμή δραματικές είναι οι ώρες και για τους εγκλωβισμένους καθώς συνεχίζεται η μάχη με τον χρόνο. Μπορεί επισήμως ο Β. Κικίλιας να έκανε λόγο για 4 αγνοούμενους επισήμως. Ωστόσο, υπάρχουν αναφορές για περισσότερους.

Ενδεικτική της κατάστασης που ζουν οι πληγείσες περιοχές είναι η δήλωση της κ. Νικολέτας στο documentonews.gr, για την κατάσταση που βιώνουν εκφράζοντας τον φόβο της ότι: «Θα πεθάνουμε από την πείνα».

Δείτε επίσης: Παραμένουν εγκλωβισμένοι οι 40 κάτοικοι στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας: Ανάμεσά τους ένα μωρό – «Θα πεθάνουμε από την πείνα»

Την ίδια ώρα, με τον πιο τραγικό τρόπο φαίνεται η κατάρρευση του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη καθώς τα πρώτα ελικόπτερα για τον απεγκλωβισμό ανθρώπων εμφανίστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης ενώ και ο στρατός που επιχειρούσε με μερικές μπουλντόζες την Τετάρτη αύξησε τις δυνάμεις του την Πέμπτη και παρόλα αυτά οι αρχές δεν έχουν καταφέρει όχι μόνο να απεγκλωβίσουν αλλά ούτε και να παραδώσουν πόσιμο νερό, τρόφιμα και φάρμακα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Διαβάστε επίσης: Κραυγή αγωνίας στο Documento από δεκάδες εγκλωβισμένους στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας: «Έφυγαν τα ελικόπτερα, ανεβαίνει το νερό»

Καρδίτσα: Συγκλονιστικό βίντεο – Ελικόπτερο απεγκλωβίζει πατέρα με το παιδί του (Video)

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους στη Μαραθέα Καρδίτσας: «Είμαστε εγκλωβισμένοι…ταυτόχρονα με τα νερά προχωράνε και τα φίδια»

Παλαμάς Καρδίτσας: Έξι ώρες πάνω σε τραπέζι 90χρονη – «Μας είπαν αν έχουμε σωσίβια να φορέσουμε…» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter