Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Σύσταση για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Σύσταση για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια

Με έκτακτο μήνυμά του το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας καλεί τους πολίτες σε βόρεια και ανατολική Αττική να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, υπογραμμίζοντας ότι η χιονόπτωση θα ενταθεί τις αμέσως επόμενες ώρες λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος» που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Πυκνές χιονοπτώσεις στην Αττική και τσουχτερό κρύο – Πού το έχει στρώσει – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Λίγο αργότερα η Πολιτική Προστασία επανήλθε με νέο μήνυμα, προχωρώντας σε σύσταση προκειμένου να μην πραγματοποιούνται άσκοπες μετακινήσεις σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια.

Το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας:

«Ισχυρή σύσταση για αποφυγή μη απαραίτητων μετακινήσεων και χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε βόρεια και ανατολική Αττική, περιοχές των Βιλίων, Φυλής και Ερυθρών Βοιωτίας. Η χιονόπτωση αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες ώρες».

 

Το τελευταίο μήνυμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ισχυρή σύσταση για αποφυγή μη απαραίτητων μετακινήσεων και χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter