Καματερό: Ανήλικοι αποπειράθηκαν να ληστέψουν συνομιλίκους τους

Καματερό: Ανήλικοι αποπειράθηκαν να ληστέψουν συνομιλίκους τους

Δύο ανήλικα άτομα συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου (25/5) από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, για απόπειρα ληστείας στην ευρύτερη περιοχή του Καματερού.

Ειδικότερα, οι δύο ημεδαποί, ηλικίας δεκαεπτά και δεκατριών ετών, επιχείρησαν να ληστέψουν δύο συνομηλίκους τους, που εκείνη την ώρα κάθονταν ανυποψίαστοι επάνω σε σταθμευμένη μηχανή. Τότε, οι δύο κατηγορούμενοι προσέγγισαν τους νεαρούς με σκοπό να τους αποσπάσουν προσωπικά τους αντικείμενα αλλά και τα χρήματά τους, χρησιμοποιώντας έντονη σωματική βία.

Μετά το συμβάν και σε άσχημη κατάσταση, οι ανήλικοι ειδοποίησαν την αστυνομία και έτσι -για καλή τους τύχη- τα στελέχη της ΟΠΚΕ, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν για περιπολία στην περιοχή, εντόπισαν τον δεκαεπτάχρονο και τον δεκατριάχρονο και τους συνέλαβαν.

Λίγο αργότερα, οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καματερού, όπου τα δυο θύματα τους αναγνώρισαν ως δράστες της σωματικής επίθεσης σε βάρος τους. Οι δύο ημεδαποί, στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Εντωμεταξύ, τα στοιχεία για το φαινόμενο της βίας μεταξύ ανηλίκων κατά το πρώτο τετράμηνο του 2024 είναι παραπάνω από ανησυχητικά.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, σε αυτό το χρονικό διάστημα συνελήφθησαν 290 ανήλικοι για πρόκληση σωματικής βλάβης, 2 για ανθρωποκτονία και 432 για κλοπές. Δεκάδες είναι, ακόμη, οι συλλήψεις ανηλίκων και για διαρρήξεις, ναρκωτικά, ακόμα και βιασμούς.

Διαβάστε επίσης:

Βερολίνο: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδών τη νύχτα – Σε κρίσιμη κατάσταση ένας από τους τραυματίες

Καρυπίδης: «Τέτοιο «χειρουργείο» είχαμε χρόνια να δούμε, ντροπή και αίσχος»

Ο Βαγιαννίδης «έβαψε» την κούπα πράσινη με buzzer beater στο 90+7 (Video)

Λεκτικές επιθέσεις από παίκτες του Αρη και τον Καρυπίδη στη διαιτητή Φραπάρ

Ο υπουργός Φλωρίδης μαινόμενος σπρώχνει αστυνομικούς και εμποδίζει τη σύλληψη της γραμματέα του

Χαλκίδα: Ο σύζυγος της διεφθαρμένης εφοριακού διορίστηκε ελεγκτής στο Κέντρο Ελέγχου Μεγάλου Πλούτου με υπογραφή Πιτσιλή

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter