Κανονικά οι κάλπες στο ΚΙΝΑΛ 5 και 12 Δεκεμβρίου

Κανονικά οι κάλπες στο ΚΙΝΑΛ 5 και 12 Δεκεμβρίου

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν αναβολή της εσωκομματικής μάχης για την ανάδειξη νέας ηγεσίας έβαλε η αρμόδια επιτροπή για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ. Οι κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου θα στηθούν τις ημερομηνίες που είχαν καθορισθεί, πριν από την απώλεια της Φώφης Γεννηματά. ‘Υστερα από συνεδρίασή της, το βράδυ της Παρασκευής (29.10.2021),  η Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης του Κινήματος Αλλαγής (ΕΔΕΚΑΠ) αποφάσισε ομόφωνα ότι δεν υπάρχει λόγος αναβολής και οι εκλογές θα γίνουν στις 5 Δεκεμβρίου και, εφόσον χρειασθεί β΄γύρος, στις 12 Δεκεμβρίου 2021. Η ίδια επιτροπή είχε ανακηρύξει ως υποψήφιους για το αξίωμα του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής τους  Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο, Γιώργο Παπανδρέου, Παύλο Χρηστίδη.

Ο Θεόδωρος Καπετανάκης, πρόεδρός της  αρμόδιας επιτροπής για τις εκλογές ανάδειξης νέας ηγεσίας,  εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Η Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης του Κινήματος Αλλαγής συνεδρίασε σήμερα 29 Οκτωβρίου με την συμμετοχή και των εκπροσώπων των υποψηφίων και ομόφωνα επιβεβαίωσε ότι, οι Εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου του Κινήματος θα διεξαχθούν την 5η και 12η Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την από 3/10/2021 απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (Κ.Π.Ε.)».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter