«Καρφί» Ραγκούση: Μια επίορκη κυβέρνηση θα μπορούσε να κάνει νοθεία στις εκλογές (Video)

«Καρφί» Ραγκούση: Μια επίορκη κυβέρνηση θα μπορούσε να κάνει νοθεία στις εκλογές (Video)

Σε μία σειρά ερωτήσεων που αφορούν την πρόταση δυσπιστίας, αλλά και τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη με την οποία ζήτησε εκλογές, απάντησε στον δημοσιογράφο Χρήστο Κούτρα του ΣΚΑΪ το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην υπουργός, Γιάννης Ραγκούσης.

Αρχικά, απάντησε πως από την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στηρίζει την πρόταση δυσπιστίας σημαίνει πως επιθυμεί να γίνουν εκλογές. Πρόσθεσε πως διεθνείς παρατηρητές θα υπάρχουν και πάλι, όπως υπάρχουν σε όλες τις εκλογές.

Σημείωσε μάλιστα με νόημα πως αν δεν ήταν καθιερωμένο στην Ελλάδα να πηγαίνει η χώρα στις εκλογές με υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών, «αυτή η κυβέρνηση έχει απολέσει κάθε ίχνος εμπιστοσύνης όχι μόνον δικής μας αλλά και της κοινωνίας έτσι ώστε αν δεν είχαμε καθιερώσει τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών τώρα θα είμαστε υποχρεωμένοι να τον εφεύρουμε»

Στην ερώτηση του κ. Κούτρα αν (η κυβέρνηση) μπορεί να κάνει νοθεία ο κ Ραγκούσης σημείωσε:

«Δεν μπορεί να έχει κανείς εμπιστοσύνη –το λέω πολύ καθαρά- σε μια κυβέρνηση που αποτόλμησε να διοργανώσει παράνομο κύκλωμα υποκλοπών πολιτικών αντιπάλων, στελεχών των ενόπλων δυνάμεων, υπουργών της ίδιας.  Εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία πως είναι εμπλεκόμενη στην αλλοίωση των συνομιλιών μεταξύ του σταθμάρχη και των μηχανοδηγών…»

Για να συμπληρώσει:

«Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτή όλη η ενέργεια δεν μπορούσε να γίνει χωρίς πολιτική εμπλοκή».  

Επανερχόμενος στο θέμα της νοθείας, σημείωσε πως και θα έχουμε υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών και διεθνείς παρατηρητές για να συμπληρώσει:

«η κυβέρνηση αν αποφασίσει, μια κυβέρνηση επίορκη, που προφανώς δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει σε τέτοιο βαθμό στην Ελλάδα τέτοια κυβέρνηση, βεβαίως και μπορεί, τι είναι δύσκολο νομίζετε; Βασιζόμαστε στο γεγονός ότι μέχρι τώρα ευτυχώς μετά το ‘74 δεν υπήρξε επίορκη κυβέρνηση».

Μάλιστα, μετά την παρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου για τα όσα είπε ο Γιάννης Ραγκούσης, ο ίδιος απάντησε με νόημα: «Η γενική αναφορά μου σήμερα στην τηλεόραση του Σκαι ότι: “βεβαίως και μια επίορκη κυβέρνηση μπορεί να κάνει νοθεία…”, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκρινε πως τους αφορούσε και γι αυτό μου απάντησε. Ο νοών νοείτω».

Διαβάστε επίσης:

Ύβρις Σκέρτσου στους συγγενείς θυμάτων στα Τέμπη: «Θεωρία συνωμοσίας το μπάζωμα»


Πολάκης: «Μητσοτάκη ό,τι και να κάνεις η Νέμεσις θα έρθει!»


Αχτσιόγλου: Πήγε στη Βουλή για να κάνει «πρόταση μομφής» στον… Κασσελάκη! (Video)


Καναδάς: Ακτιβίστρια στρίμωξε τον Μητσοτάκη για τη Γάζα – «Eίστε συνυπεύθυνοι για τη γενοκτονία των Παλαιστινίων» (Video)


Με την πλάτη στον τοίχο η ΝΔ: Προανακριτική – εξπρές και παραπομπή Καραμανλή στη Δικαιοσύνη προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter