Πολάκης: «Μητσοτάκη ό,τι και να κάνεις η Νέμεσις θα έρθει!»

Πολάκης: «Μητσοτάκη ό,τι και να κάνεις η Νέμεσις θα έρθει!»

Επίθεση στον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κάνει με ανάρτησή του στο Facebook ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Πολάκης προβλέπει ότι δεν θα προλάβει να μιλήσει στη Βουλή στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας για την κυβέρνηση και τονίζει τις ευθύνες του κ. Καραμανλή.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

Τελικά δυστυχώς δεν θα μιλήσω στη Βουλή λόγω του ότι έχω σειρά 138 και ο κατάλογος των ομιλητών θα σταματήσει νωρίτερα για να μιλήσουν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι και οι πολιτικοί αρχηγοί !!

Αυτό που θέλω να πω είναι η θλιβερή παρουσία των υπουργών της Νέας Δημοκρατίας χοροστατούντος του Βορίδη που με απερίγραπτο ΚΥΝΙΣΜΟ επαναλαμβάνουν το αφήγημα του «ανθρώπινου λάθους»

Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ Καραμανλής σε ένα κρεσέντο χοντροπετσιας προσπάθησε να πει πως δεν φταίει σε τίποτα!!
-Αυτός που αδιαφόρησε για τις προειδοποιήσεις που του έρχονταν από τα σωματεία του ΟΣΕ και από την ευρωπαϊκή επιτροπή .
-Αυτός που μάλωνε το Μεικόπουλο μια βδομάδα πριν το ατύχημα πως «ντρέπεται που βάζουμε ζήτημα ασφαλείας» !!
-Αυτός που τρία χρόνια δεν επισκεύασε με 250.000 ευρώ την τηλεδιοίκηση στη Λάρισα που η λειτουργία της θα ΑΠΕΤΡΕΠΕ το ατύχημα.
-Αυτός που δεν ολοκλήρωσε 4 χρόνια ως κυβέρνηση και ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ τη σύμβαση 717 για τηλεδιοίκηση-σηματοδότηση-αυτόματη πέδηση την οποία εμείς παραλαβαμε στο 20% το 2015 και την παραδώσαμε στο 80% το 2019,που η ολοκλήρωση της θα ΑΠΕΤΡΕΠΕ το ατύχημα!!
-Αυτός που δεν έθεσε σε λειτουργία το σύστημα επικοινωνίας των μηχανοδηγών σταθμαρχων που παραδώσαμε έτοιμο με εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό που και αυτό θα ΑΠΕΤΡΕΠΕ το ατύχημα
-Αυτός που άφησε να διαλυθεί το κέντρο διοίκησης και ελέγχου κυκλοφορίας στην Καρολου στην Αθήνα που η λειτουργία του θα ΑΠΕΤΡΕΠΕ το ατύχημα!
-Αυτός που ρουσφετολογικά μετάταξε με την υπογραφή του το μοιραίο ανεκπαίδευτο σταθμαρχη !!

Ο θλιβερός Καραμανλής που κρύβεται πίσω από την ασυλία που του πρόσφεραν οι βουλευτές της ΝΔ αρνούμενοι να ψηφίσουν προανακριτική επιτροπή όταν συζητήθηκε η πρόταση της Ευρωπαίας εισαγγελέα που έβλεπε κακουργηματική ευθύνη του Καραμανλή για τη σύμβαση 717!!!!!

Ο θλιβερός Καραμανλής που η χειραψία συγχαρητηρίων στο τέλος της ομιλίας του με τον αδιευκρίνιστο λαδεμπορα ΑΔΩΝΗ Γεωργιάδη ,την ώρα που οι βουλευτές της ΝΔ χειροκροτούσαν ,θα μείνει στην ιστορία του κοινοβουλίου ως μια από τις ΜΑΥΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ της μεταπολίτευσης!!!!

Η αποκάλυψη χωρίς αμφισβήτηση πλεον της μονταζιέρας το ίδιο βράδυ της τραγωδίας των συνομιλιών σταθμαρχη και μηχανοδηγών έτσι ώστε με επιτρέψει στο Μητσοτακη να μιλήσει για ανθρώπινο λάθος ,δείχνει το πόσο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ είναι το επιτελικό παρακράτος των υποκλοπών και των απευθείας αναθέσεων
που μας κυβερνά ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ !!

Η αποκάλυψη ,πάλι χωρίς αμφισβήτηση πλέον ,λόγω του αγώνα των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας του ΜΠΑΖΩΜΑΤΟΣ που έγινε στον τόπο του ατυχήματος τις πρώτες μέρες του ατυχήματος με την ταυτόχρονη απομάκρυνση τεράστιων ποσοτήτων χώματος και συντριμμιών ΕΓΙΝΕ για να καλυφθούν στοιχεία και η αλήθεια !

Πιθανότατα όπως έδειξε και απο την έκθεση του πραγματογνώμονα για φορτίο που έχει σχέση με παράνομους διαλύτες που χρησιμοποιούνται σε νοθεία καυσίμων!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ δεν μπορεί να τα καλύψει η ψοφοδεής επιχειρηματολογία της ΝΔ για «ανθρώπινο λάθος» και για «πόλεμο συμφερόντων»(εδώ γελάνε δυνατά)

Μητσοτακη ο,τι και να κάνεις η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ !!

Διαβάστε επίσης:

Ύβρις Σκέρτσου στους συγγενείς θυμάτων στα Τέμπη: «Θεωρία συνωμοσίας το μπάζωμα»

Με την πλάτη στον τοίχο η ΝΔ: Προανακριτική – εξπρές και παραπομπή Καραμανλή στη Δικαιοσύνη προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης για Τέμπη: «Η συγκάλυψη ενός εγκλήματος» – Το βίντεο του iSYRIZA με τα ψέματα Μητσοτάκη (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter