Καρφιά ιν’τ Βελντ για τη φιλοξενία της φον ντερ Λάιεν από τον Μητσοτάκη στην Κρήτη

Καρφιά ιν’τ Βελντ για τη φιλοξενία της φον ντερ Λάιεν από τον Μητσοτάκη στην Κρήτη
EUROKINISSI/POOL INTIMENEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Ιδιαίτερα καυστική σχετικά με τις σύντομες «ιδιωτικές διακοπές» της Προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στην Κρήτη, η οποία ήταν φιλοξενούμενη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του, εμφανίστηκε σε ανάρτηση της στο Twitter η Σόφι ιν’τ Βελντ, μέλος της Επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου που διερευνά τις παρακολουθήσεις στην Ελλάδα.

Όπως σχολίασε η Ολλανδή ευρωβουλευτής: «Εν τω μεταξύ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι εμφανώς σιωπηλή σχετικά με τα pushbacks, την έρευνα για το ναυάγιο της Πύλου, το σκάνδαλο υποκλοπών που στοχεύει τους αντιπάλους της ΝΔ, την ανεξιχνίαστη δολοφονία ενός ερευνητή δημοσιογράφου και την υπονόμευση ανεξάρτητων εποπτικών οργάνων».

Σημειώνεται ότι η Σόφι ιν’τ Βελντ δημοσίευσε στο Twitter, ένα απόσπασμα από δημοσίευμα της καθημερινής επιθεώρησης του Politico, όπου αναφερόταν στις διακοπές της Προέδρου της Κομισιόν. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ολοκληρώνει αυτή τη στιγμή ένα σύντομο, ιδιωτικό ταξίδι στα Χανιά της Κρήτης, όπου μαζί με τον σύζυγό της παραθέρισαν ως καλεσμένοι του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του στο εξοχικό τους στο Ακρωτήρι. Η τοπική εφημερίδα zarpanews.gr έχει ένα χαρούμενο στιγμιότυπο του προέδρου της Κομισιόν και του Έλληνα πρωθυπουργού, αναφέροντας ότι οι καλεσμένοι και οι οικοδεσπότες τους απόλαυσαν ένα παραδοσιακό κρητικό δείπνο με θέα στον κόλπο της Σούδας το βράδυ του Σαββάτου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter