Κασσελάκης: «Δίκαια τα αιτήματα των αγροτών – Η γενιά μου θα πληρώσει την κακοδιαχείριση Μητσοτάκη»

Κασσελάκης: «Δίκαια τα αιτήματα των αγροτών – Η γενιά μου θα πληρώσει την κακοδιαχείριση Μητσοτάκη»

«Οι αγρότες έχουν απόλυτα δικαιολογημένα αιτήματα και είμαστε δίπλα τους» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη του στο TRT, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλία.

«Δεν είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να παίρνουν ρίσκα μεγαλύτερα των επιχειρηματιών. Και να βλέπουν τα προϊόντα τους, για τα οποία λαμβάνουν σεντς το κιλό, να είναι ευρώ στο ράφι. Είναι άδικο αυτό. Υπάρχουν λύσεις. Και επίσης, πρέπει να δημιουργήσουμε ένα νέο πρόγραμμα, ώστε η σχολάζουσα αγροτική γη να μπορεί να αναδιανεμηθεί. Όπως επίσης, να μετατρέψουμε και τις εγγυήσεις για την αγροτική γη σε μια νέα τράπεζα Αγροτικής Ανάπτυξης» είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε την κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα και τη μείωση του ΦΠΑ. Επίσης, επανέλαβε την πρόταση για πλαφόν στην τιμή του αγροτικού ρεύματος στα 7 σεντς ανά κιλοβατώρα και για πλαφόν στην κερδοφορία των εταιρειών εισαγωγής και εμπορίας αγροτικών εφοδίων.

«Η γενιά μου θα πληρώσει τα σπασμένα»

«Πρέπει επιτέλους τα αντιπλημμυρικά έργα να αρχίσουν. Δεν είναι δυνατόν να ξοδεύουμε δήθεν 500 εκατομμύρια ευρώ στη Θεσσαλία για αντιπλημμυρικά και να μην ξέρει ο πρωθυπουργός που έχουν πάει τα χρήματα. Σας θυμίζω ότι ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξή του, ότι δεν μπορεί να παρακολουθεί που πάει το κάθε ευρώ. Μιλάμε για 500 εκατομμύρια ευρώ, σχεδόν το ετήσιο ποσό που βάζει χαράτσι με το τεκμαρτό στους ελεύθερους επαγγελματίες» είπε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε:

«Το μαλλί αυτής της ζημιάς, του Daniel και των αντιπλημμυρικών, που δεν έγιναν, θα κοστίσει 2 δισεκατομμύρια ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο. Αυτά τα χρήματα ξέρετε ποιος τα πληρώνει; Με κάθε σεβασμό. όχι εσείς, η γενιά μου θα τα πληρώσει. Η γενιά μου, με ένα χρέος το οποίο θα είναι υπέρογκο και θα μεγαλώνει από την κακοδιαχείριση του κράτους. Η κακοδιαχείριση του κράτους είναι η φτωχοποίηση του Έλληνα πολίτη…».

Διαβάστε επίσης: Αγρότες: Συνεδριάζουν στη Σίνδο με το βλέμμα στο Μαξίμου και τα τρακτέρ αναμμένα

Μαξίμου: Εμπαιγμός και χοντρό παρασκήνιο για τη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες

Πειραιάς: Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων – Τους επιτέθηκαν 30 άτομα με μαχαίρια και ματσέτα

Πως μεθόδευσαν το πρόστιμο-προγραφή στο Documento με εντολή Μαξίμου

 

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter