Καταγγελία: Φοιτητής βρήκε έντομο σε σαλάτα στη λέσχη του ΑΠΘ (Photos)

Καταγγελία: Φοιτητής βρήκε έντομο σε σαλάτα στη λέσχη του ΑΠΘ (Photos)

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν διδακτορικό φοιτητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κατά την…προσπάθειά του να φάει στην λέσχη του ιδρύματος. Συγκεκριμένα, ο Δ.Σ. βρήκε στο φαγητό του ένα έντομο με αποτέλεσμα, φυσικά, να σταματήσει να τρώει από το συγκεκριμένο φαγητό. Έτσι, έβγαλε αμέσως φωτογραφία προκειμένου να καταγγείλει το γεγονός.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο φοιτητικό εστιατόριο που υπάγεται στο ΑΠΘ έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και στο παρελθόν, όταν κυκλοφορούσε στα μαγειρεία ένα ποντίκι. Ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που δημιουργείται θέμα όταν η εργολαβική εταιρεία κατεβάζει τα ρολά αφήνοντας φοιτητές νηστικούς, λόγω του ότι απαιτεί αυστηρότερους ελέγχους στο ποιος μπορεί να λάβει μια μερίδα φαγητό. Το documentonews.gr επικοινώνησε με τον Δ.Σ., ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Πήγαμε στη Λέσχη να φάμε με τους συμφοιτητές μου και εγώ πήρα ως κύριο γεύμα φασολάκια και στη σαλάτα είχε μπρόκολο. Εκεί που έτρωγα βλέπω στο πιάτο της σαλάτας μία ψαλίδα. Όπως καταλαβαίνεις ξενέρωσα και μου κόπηκε η όρεξη. Είχα σταματήσει να τρώω στην λέσχη για καιρό και τώρα τελευταία πήγα κάποιες φορές. Έτσι, είδα ότι από τη μία κάποια πράματα μένουν ίδια, όπως η ουρά του κόσμου που φτάνει μέχρι έξω. Αλλά από την άλλη κάποια πράγματα έχουν αλλάξει, δυστυχώς, προς το χειρότερο.

Η ποιότητα του φαγητού ανεξάρτητα από την ψαλίδα, δεν είναι καθόλου καλή και η όλη κατάσταση μοιάζει με εγκατάλειψη. Επειδή τρως δωρεάν σε αντιμετωπίζουν του πεταματού, ότι χάρη μας κάνουν κιόλας. Σα να σου λένε ότι «επειδή είναι δωρεάν μην έχεις και πολλές απαιτήσεις». Σα να μας κάνει χάρη η εργολαβία, ενώ την ίδια στιγμή έχει τεράστια κέρδη. Δεν δίνουν καν αυτό που αναλογεί στον φοιτητή με βάση την χρηματοδότηση που λαμβάνουν».

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ: Η τριάδα του πρώην ΛΑΟΣ Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης θα τρέξει την υποψηφιότητα Μπελέρη – «Είμαστε παλιόφιλοι»

Κασσελάκης: «Ο κόσμος θα επιλέξει ανάμεσα σε ακροδεξιούς celebrities και σε ανθρώπους από την κοινωνία» (video)

Τέμπη: Μισοθαμμένη παλέτα εντοπίστηκε στο ιδιόκτητο οικόπεδο – «Αγωνιώ μήπως βρεθεί βιολογικό υλικό» λέει συγγενής στο documentonews.gr

Ο Ανδρουλάκης, ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ και η κολυμβήθρα του Σιλωάμ

Καιρός: Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον «πολικό αεροχείμαρρο» – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν (LIVE)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter