Καταγγελία: Ο Πάτσης έστελνε μπράβους για να εισπράξουν τα χρέη που αγόραζε κοψοχρονιά από τις τράπεζες (Video)

Καταγγελία: Ο Πάτσης έστελνε μπράβους για να εισπράξουν τα χρέη που αγόραζε κοψοχρονιά από τις τράπεζες (Video)

Με ρυθμούς «χιονοστιβάδας» αναδεικνύονται τα στοιχεία που αποκαλύπτουν τον… βίο και την πολιτεία του Ανδρέα Πάτση, ο οποίος έκανε… πάρτι αγοράζοντας «κοψοχρονιά» τα δάνεια πολιτών.

Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά ενός πολίτη που διατηρεί κατάστημα στο Χαλάνδρι να καταγγείλει ενώπιον του Αλέξη Τσίπρα, (ο οποίος την Πέμπτη πραγματοποίησε επίσκεψη στην περιοχή), τη δυσάρεστη εμπειρία του με πρωταγωνιστή τον πρώην «γαλάζιο» βουλευτή.

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας από Χαλάνδρι: Απελπισμένοι οι πολίτες, ενώ οι «γαλάζιες ακρίδες» εφορμούν στον δημόσιο πλούτο

Ο καταστηματάρχης καταγγέλλει ότι ο Πάτσης χρησιμοποίησε «μαφιόζικου» τύπου τακτικές ώστε να εισπράξει τα χρέη, στέλνοντας μπράβους και δίνοντας στον πολίτη… δύο ημερών ώστε να του καταβάλλει τα χρήματα!

Ήταν μια ιστορία από παλιά, από το 2013. Δεν ήταν μεγάλο το χρέος αλλά το είχε πάρει από τον προμηθευτή σε πολύ χαμηλότερη τιμή», ανέφερε ο πολίτης συνομιλώντας με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ακολούθησα αυτό που ήθελε, έφερε διάφορους μπράβους. Απαίτησε σε δύο μέρες να εξοφληθεί το ποσό. Ενώ εγώ είχα συμφωνήσει με τον προμηθευτή άλλα…», συμπλήρωσε ο καταστηματάρχης, με τον Αλέξη Τσίπρα να ακούει έκπληκτος την ιστορία.

H καταγγελία του πολίτη στον Τσίπρα για τον Πάτση

Να παραιτηθεί η Επιτροπή Πόθεν Έσχες και να ελεγχθεί ποινικά

Επιτροπή πόθεν έσχες: «Κόλαφος» η εισήγηση του αντεισαγγελέα ΑΠ για Πάτση – Βαρύς ο πέλεκυς για το κοινοβουλευτικό «κοράκι»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter