Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: «Πλημμυρίζει» από ράντζα το «Αττικό»

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: «Πλημμυρίζει» από ράντζα το «Αττικό»

Ζοφερή παραμένει η πραγματικότητα στο νοσοκομείο «Αττικό, καθώς στη χθεσινή εφημερία έκανε ένα από τα αρνητικά του ρεκόρ αναπτύσσοντας 118 ράντζα σύμφωνα με όσα αναφέρει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας εργαζομένων στα νοσηλευτικά ιδρύματα (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος.

Ο ίδιος εξηγεί ότι «Για να μην ξαναδούμε το απαράδεκτο φαινόμενο να είναι γεμάτοι οι διάδρομοι των κλινικών ράντζα και φορεία με νοσηλευόμενους ασθενείς  χρειαζόμαστε μέτρα. Περισσότερες νοσοκομειακές κλίνες. Έκλεισαν νοσοκομεία και κλινικές νοσοκομείων τη τελευταία δεκαετία και τώρα τα βρίσκουμε μπροστά μας».

Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι: «Έκλεισαν νοσοκομεία και κλινικές νοσοκομείων τη τελευταία δεκαετία και τώρα τα βρίσκουμε μπροστά μας». Και συνέχισε τονίζοντας ότι χρειάζονται τα εξής: «Λειτουργία των κλειστών χειρουργικών αιθουσών (είναι κλειστές το 40%) προκειμένου να μην καθυστερούν έως και μήνα τα χειρουργεία  νοσηλευόμενων  ασθενών εκτάκτων περιστατικών. Να μην παρκάρονται στα νοσοκομεία κοινωνικά περιστατικά ελλείψει προνοιακών μονάδων».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρθηκε και στην νοσηλείες ασθενών με covid. Oπως εξηγεί οι ασθενείς με κορονοϊό που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία σήμερα είναι  955 στις κλινικές και 41  ασθενείς με κορονοϊό στις ΜΕΘ. Σε σχέση με το περασμένο μήνα  Μάρτιο δεν υπάρχει αποκλιμάκωση  στις κλινικές εν αντιθέσει με τις ΜΕΘ. Στις 14 Μαρτίου νοσηλευόνταν 957 ασθενείς με κορονοϊό στις κλινικές και 136 ασθενείς με κορονοϊό στις ΜΕΘ.

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ για «Αττικό»: Μεταφέρουν κλίνες από τη μαιευτική για να κρύψουν τα ράντζα

ΠΟΕΔΗΝ: Πληθαίνουν πάλι τα ράντζα στα νοσοκομεία (Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter