Καταγγελίες κατοίκων της Πάτμου για την άδεια στάθμευσης της Μπαλατσινού

Καταγγελίες κατοίκων της Πάτμου για την άδεια στάθμευσης της Μπαλατσινού

Ερωτήματα προκαλεί καταγγελία από κατοίκους της Πάτμου στο Doumentonews.gr σχετικά με μια άδεια στάθμευσης που φαίνεται ότι έχει δοθεί στην κ. Τζένη Μπαλατσινού σύζυγό του υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες αλλά και έγγραφο που έστειλαν οι καταγγέλοντες, ο δήμος Πάτμου φαίνεται να έχει παραχωρήσει άδεια στάθμευσης στην πλατεία Εμμανουήλ Ξανθού στη Χώρα από 30-6 εως 30-10-2022 στην Μπαλατσινού Πολυξένη.

Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο έγγραφο η κ Μπαλατσινού ενημερώνεται ότι της επιτρέπουν να σταθμεύει στο συγκεκριμένο σημείο για λόγους υγείας και αναφέρει ότι το παρόν έγγραφο πρέπει να αναρτάται σε εμφανές σημείου του αυτοκινήτου και επικείμενο έλεγχο…

Μάλιστα οι καταγγέλοντες έστειλαν στο Doumentonews.gr και μια φωτογραφία σταθμευμένου αυτοκινήτου που ο αριθμός κυκλοφορίας του είναι ίδιος με αυτόν που αναφέρει η άδεια στάθμευσης το οποίο όπως υποστηρίζουν – οι καταγγελλοντες – βρίσκεται στην εν λόγω πλατεία.

Πάντως το Doumentonews.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχος του νησιού Πέντε Ελευθέριο ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν τίθεται θέμα ευνοϊκής μεταχείρισης και δηλώνει ότι όποιος πολίτης αιτηθεί και προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά ότι υπάρχει θέμα υγείας τότε θα πάρει άδεια στάθμευσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter