Κατέρρευσε κτίριο στη Μαγιόρκα: Τουλάχιστον 4 νεκροί και 27 τραυματίες – Αγωνία για δεκάδες εγκλωβισμένους (Photos – Video)

Κατέρρευσε κτίριο στη Μαγιόρκα: Τουλάχιστον 4 νεκροί και 27 τραυματίες – Αγωνία για δεκάδες εγκλωβισμένους (Photos – Video)

Κτίριο στο οποίο στεγαζόταν μπαρ-εστιατόριο κατέρρευσε το βράδυ της Πέμπτης στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, με αποτέλεσμα τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι να σκοτωθούν και δεκάδες να τραυματιστούν, όπως μετέδωσε το ραδιοφωνικό δίκτυο Cadena SER επικαλούμενο πληροφορίες από την αστυνομία.

Από την κατάρρευση της βεράντας του διόροφου κτίσματος εγκλωβίστηκαν άνθρωποι στο υπόγειο, όπου βρίσκονταν πελάτες και προσωπικό.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, το μπαλκόνι ενδεχομένως να κατέρρευσε λόγω του υπερβολικού βάρους, αλλά τόνισε ότι η ακριβής αιτία ερευνάται ακόμη.

Ειδικοί ψυχολόγοι επιστρατεύτηκαν επίσης για να στηρίξουν τα θύματα που έχουν υποστεί ψυχικά τραύματα.

Ο συνολικός αριθμός των τραυματιών πιστεύεται τώρα ότι ανέρχεται σε 16 και όχι σε 21, όπως είχαν δηλώσει προηγουμένως οι αρχές, ή σε 27, όπως ανέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές νωρίτερα χθες το βράδυ.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τρεις γυναίκες και ένας άντρας είναι τα τραγικά θύματα της τραγωδίας. Δύο από αυτούς εργάζονταν στο κλαμπ, το οποίο σύμφωνα με τη σελίδα του στο Instagram εγκαινίασε ένα νέο μπαρ στον τελευταίο όροφο μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Σοκάρει αυτόπτης μάρτυρας

Ο Raul Pursnami, ιδιοκτήτης ενός καταστήματος μόδας δίπλα στις εγκαταστάσεις, ανέφερε μιλώντας στην El Pais ότι ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος.

«Έβγαινα από το κατάστημα και όλο το πράγμα (σ.σ. το κτίριο) έπεσε κάτω, είναι κρίμα, θεωρητικά κάθε χρόνο πρέπει να γίνεται επιθεώρηση. Είμαστε σοκαρισμένοι, δεν μπορώ να μιλήσω, ήταν οι γείτονές μου», είπε. Εξήγησε ότι όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα «με πολύ δυνατό θόρυβο, υπήρχε κόσμος που έτρωγε και κόσμος που χόρευε επάνω».

Δείτε επίσης:

Χαλκίδα: Στον ανακριτή οι επίορκοι εφοριακοί – Οι διάλογοι και τα στοιχεία που τους «καίνε» (Video)

Συγχωνεύσεις νοσοκομείων και ΣΔΙΤ με διαγνωστικά κέντρα – Ο Γεωργιάδης σχεδιάζει αλλαγές στις δομές υγείας

Καιρός: Προ των πυλών το φαινόμενο της «ψυχρής λίμνης» – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν (LIVE)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter