Κάθειρξη 21 ετών σε 50χρονη για την απόπειρα δολοφονίας του πρώην συντρόφου της στο Χαλάνδρι

Κάθειρξη 21 ετών σε 50χρονη για την απόπειρα δολοφονίας του πρώην συντρόφου της στο Χαλάνδρι

Την ενοχή της 50χρονης εικαστικού Κλοντιάνα Τσέλο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 70χρονου οφθαλμίατρου Γιώργου Νέου αποφάσισε πριν από λίγο το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Η ποινή που της επιβλήθηκε για τους πυροβολισμούς εναντίον του πρώην συντρόφου της, μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους, πριν από έναν χρόνο στο Χαλάνδρι, είναι 21 έτη κάθειρξη.

Από την πλευρά της η 50χρονη στην απολογία της αρνήθηκε τις κατηγορίες που της αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι το θύμα έχει συστήσει εγκληματική οργάνωση που έχει στόχο τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρείο και την αρπαγή της περιουσίας της.

«Αρνούμαι τις κατηγορίες σε βάρος μου. Είμαι αθώα και βρέθηκα σε κατάσταση άμυνας. Από το 2018 ως πρόσφατα προσπαθούσαν να με βάλουν στο ψυχιατρείο. Κάθε έξι μήνες ήθελε να έχει χαρτί ότι δεν είμαι καλά για να παίρνει τα μερίσματα μου. Δεχόμουν απειλές. “Σταμάτα τις ενέργειες που κάνεις. Θα σε βάλουμε ψυχιατρείο, θα σε ξεκάνουμε με ένεση”, μου έγραφαν» είπε η κατηγορούμενη.

Η 50χρονη επέμεινε ότι ο οφθαλμίατρος ήταν αυτός ο οποίος την σημάδεψε πρώτος με το όπλο του. «Του λέω τι βλακείες κανείς! Αρπάζω το όπλο, έμοιαζε με παιδικό. Εκείνος ορμάει πάνω μου. «Φέρτο ηλίθια! Θα σε σκοτώσω! Πες στο παιδί να έρθει πίσω, θα σας σκοτώσω και τις δυο!». Ήμουν σε καθεστώς τρόμου. Πάνω στον διαπληκτισμό δεν ξέρω που πήγαιναν οι σφαίρες», ανέφερε.

Πηγή: ΕΡΤ, Εφημερίδα των Συντακτών

Διαβάστε επίσης:

Χαλάνδρι: Εικοσιτετράωρη προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η 49χρονη εικαστικός

Πυροβολισμοί Χαλάνδρι: Ποινική δίωξη για πέντε αδικήματα σε βάρος της κατηγορούμενης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter