Καθηγητής βιολογίας συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας και στα δικαστήρια… τραγουδούσε Ξυλούρη (Video)

Στα δικαστήρια Αλεξανδρούπολης οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης καθηγητής Βιολογίας σε Λύκειο της πόλης, ο οποίος συνελήφθη την προηγούμενη ημέρα για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος 16χρονης μαθήτριας.

Ο καθηγητής αρνήθηκε τις κατηγορίες και κατήγγειλε… συκοφαντική δυσφήμιση. Στους δημοσιογράφους είπε ότι πήγε ο ίδιος στο τμήμα για καταγγελία και τελικά συνελήφθη, ενώ στη συνέχεια, καλούμενος να σχολιάσει την υπόθεση, επέδειξε εκκεντρική συμπεριφορά, τραγουδώντας… Νίκο Ξυλούρη.






Το χρονικό

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο 46χρονος βρέθηκε τη Δευτέρα στο προαύλιο του σχολείου (ενώ ήταν σε άδεια), επιχειρώντας να προσεγγίσει την ανήλικη, η οποία έντρομη ειδοποίησε τη διευθύντρια, που με τη σειρά της ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο 46χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της διατάραξης λειτουργίας της υπηρεσίας, για απειλή και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Η μαθήτρια κατήγγειλε ότι παρενοχλείτο σεξουαλικά σε συστηματική βάση από τον περασμένο Δεκέμβριο. Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο 46χρονος φέρεται να την ακολουθούσε στους χώρους του σχολείου με απειλητική διάθεση, ενώ ο καθηγητής επιχειρούσε να τη θωπεύσει.

Η δίκη του καθηγητή πήρε αναβολή για τις 11 Απριλίου. Ο καθηγητής αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει το Λύκειο.

Διαβάστε επίσης:

Στο «σκαμνί» για κακούργημα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος

Άγιοι Ανάργυροι: Επιστρέφει στον Κορυδαλλό ο 39χρονος γυναικοκτόνος

Διόνυσος: Μαθητές μαγειρεύουν και διαχειρίζονται μόνοι τους το κυλικείο του σχολείου!

Έγκλημα Τέμπη: Κατηγορούμενη για την 717 εγκαλεί την… Ευρωπαία Εισαγγελέα – Ζητεί έκπτωση από το αξίωμά της