Καζάνι που βράζει η Μινεάπολη μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ – Διαδηλωτές πυρπόλησαν το αστυνομικό τμήμα (Photos – Video)

Καζάνι που βράζει η Μινεάπολη μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ – Διαδηλωτές πυρπόλησαν το αστυνομικό τμήμα (Photos – Video)

Δεν έχει τέλος η οργή στις ΗΠΑ μετά την βάρβαρη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από άνδρα της αστυνομίας στη Μινεάπολη, με το πλήθος να ζητά δικαιοσύνη.

Για ένα ακόμα βράδυ οι δρόμοι της Μινεάπολης μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης, με οδοφράγματα και συγκρούσεις με την αστυνομία. 

Διαβάστε επίσης: Ο Τραμπ στέλνει το στρατό στη Μινεάπολη και απειλεί: «Όταν ξεκινά η λεηλασία, ξεκινούν και οι πυροβολισμοί»

Οι διαδηλωτές έβαλαν φωτιά στο αστυνομικό τμήμα της πόλης ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία και αυθαιρεσία. 

Η απάνθρωπη πράξη του αστυνομικού ο οποίος δολοφόνησε τον Αφροαμερικανό Τζορτζ Φλόιντ πατώντας τον μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή, έχει οδηγήσει τους πολίτες της Μινεάπολης αλλά και άλλων πόλεων των ΗΠΑ μαζικά στους δρόμους.

Όπως αναφέρει το CNN, ένας άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβολισμό κοντά στο σημείο των διαδηλώσεων, όπως ανέφερε η αστυνομία. 

https://twitter.com/realkingsnvrdie/status/1266233947442130944











Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter