Κέιτ Μίντλετον: «Επιχείρησαν να κλέψουν τον ιατρικό φάκελό της από το νοσοκομείο»

Κέιτ Μίντλετον: «Επιχείρησαν να κλέψουν τον ιατρικό φάκελό της από το νοσοκομείο»

Σάλος ξέσπασε για ακόμη μια φορά στη Βρετανία, έπειτα από δημοσίευμα της Daily Mirror σχετικά με το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του βρετανικού tabloid, υπήρξαν αναφορές για προσπάθειες κλοπής του ιατρικού φακέλου της πριγκίπισσας από το προσωπικό της Κλινικής του Λονδίνου.

«Πρόκειται για μία μεγάλη παραβίαση της ασφάλειας και μία απίστευτα επιζήμια ιστορία για το νοσοκομείο, δεδομένης της άψογης φήμης του για τη θεραπεία μελών της βασιλικής οικογένειας», δήλωσε πηγή προσκείμενη στην Κλινική.

«Οι επικεφαλής του νοσοκομείου επικοινώνησαν με το παλάτι του Κένσινγκτον αμέσως μετά την ενημέρωση του περιστατικού και διαβεβαίωσαν το παλάτι ότι θα διεξαχθεί πλήρης έρευνα. Όλο το ιατρικό προσωπικό είναι σοκαρισμένο και στενοχωρημένο με την υπόθεση αυτή ενώ αδυνατούν να πιστέψουν ότι κάποιος έμπιστος συνάδελφος θα μπορούσε να ήταν υπεύθυνος για μια τέτοια παραβίαση της εμπιστοσύνης και της ηθικής», σημείωσε.

Από την πλευρά του, το παλάτι σχολίασε πως η εν λόγω φημολογία αποτελεί «θέμα της κλινικής», ενώ η Mirror σημειώνει πως η Κέιτ Μίντλετον έχει ενημερωθεί για το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: Νέα πειραγμένη φωτογραφία, αυτή τη φορά με την Ελισάβετ

Βίντεο από την επανεμφάνισή της Κέιτ Μίντλετον – «Φαινόταν χαρούμενη»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter