Κέιτ Μίντλετον: Γιατρός εξηγεί τι επέμβαση μπορεί να έκανε – «Δεν πρόκειται για κάτι μικρό»

Κέιτ Μίντλετον: Γιατρός εξηγεί τι επέμβαση μπορεί να έκανε – «Δεν πρόκειται για κάτι μικρό»

Συνέχεια στα σενάρια για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον δίνει γιατρός οποίος μίλησε στο Sky News. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι δύο εβδομάδες είναι «αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο για μια προγραμματισμένη επέμβαση».

Η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη την Τρίτη στο The London Clinic, ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στο κεντρικό Λονδίνο, και σύμφωνα με πληροφορίες του Sky News, η προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση ήταν ρουτίνας και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η πριγκίπισσα δεν έχει να κάνει με καρκίνο. Οι νεότερες πληροφορίες για την Κέιτ ανέφεραν πως τα πηγαίνει καλά.

Ωστόσο, ο δρ Ντέιβιντ Λόιντ, γενικός ιατρός με έδρα το Λονδίνο, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το μεγάλο χρονικό διάστημα δείχνει ότι «δεν πρόκειται για κάτι μικρό» και ότι τέτοιες μεγάλες παραμονές σε νοσοκομεία θα μπορούσαν να υποδηλώσουν ακόμη και επεμβάσεις τόσο σοβαρές όσο η αφαίρεση ενός οργάνου.

Οι πιο συνηθισμένες επεμβάσεις στην κοιλιά, όπως εξήγησε, είναι για προβλήματα σκωληκοειδούς απόφυσης και χοληδόχου κύστης, μαζί με τις υστερεκτομές.

Το Παλάτι δεν έχει αναφέρει ακριβώς σε τι είδους χειρουργική επέμβαση έχει υποβληθεί η πριγκίπισσα.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επισκέφθηκε την Πέμπτη τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον και εθεάθη να φεύγει από την ιδιωτική κλινική του Λονδίνου λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

Η Κέιτ Μίντλετον δεν αναμένεται να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα πριν από το Πάσχα, ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πρόκειται να αναβάλει τις υποχρεώσεις του όσο η σύζυγός του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Γιατρός δίνει πολιτική χροιά και προκαλεί αντιδράσεις

Την ίδια ώρα, η ανάρτηση ενός άλλου γιατρού στα social media, έχει προκαλέσει σάλο. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι η πριγκίπισσα Κέιτ θα είχε πάει σπίτι της σε μία ημέρα εάν είχε κάνει την επέμβαση στο βρετανικό ΕΣΥ.

Συγκεκριμένα, ο γιατρός στο σχόλιό του στο X (πρώην Twitter) έγραψε: «Η Κέιτ θα παραμείνει στο νοσοκομείο έως και 14 ημέρες μετά την επέμβαση. Εν τω μεταξύ, στο NHS κάνετε την επέμβαση και σας στέλνουν στο σπίτι σας 1-2 ημέρες αργότερα».

Το σχόλιο του γιατρού στο X ακολούθησε χαμός, με άλλους χρήστες να τον κατηγορούν ότι επιχειρεί ένα πολιτικό σχόλιο.

Ο δρ Μάικ, όπως είναι γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επανήλθε γράφοντας: «Οι ασθενείς που θα έπαιρναν εξιτήριο θα έπαιρναν επίσης μια φωτογραφία τού πώς μοιάζει η μόλυνση του τραύματος και ίσως έναν επίδεσμο για την πληγή».

Τα σχόλια του γιατρού προκάλεσαν τις αντιδράσεις των θαυμαστών της Κέιτ, με έναν να λέει: «Ένας επαγγελματίας γιατρός, που δεν γνωρίζει ούτε τις λεπτομέρειες ούτε τη φύση της διάγνωσης της πριγκίπισσας της Ουαλίας, δεν θα χρησιμοποιούσε το τραύμα ενός ασθενούς για να κάνει πολιτικά σχόλια σχετικά με τη μεταχείριση των άλλων ασθενών».

Ένας άλλος κατακεραύνωσε τον γιατρό, γράφοντας: «Πόσο ανεύθυνο εκ μέρους σου ως γιατρός να κράζεις μια ασθενή όταν δεν γνωρίζεις ποια θεραπεία και φροντίδα χρειάζεται».

Απαντώντας στις αντιδράσεις, ο γιατρός ξεκαθάρισε την ανησυχία του για τον τρόπο με τον οποίο το δημόσιο σύστημα υγείας της Βρετανίας δίνει εξιτήρια σε ασθενείς «όταν πιθανότατα θα ωφελούνταν από τη μεγαλύτερη νοσηλεία», προσθέτοντας: «Πολλοί άνθρωποι με σοβαρές ασθένειες, μετεγχειρητικά, στέλνονται σπίτι πολύ γρήγορα. Βλέπω ότι επιστρέφουν λίγες ώρες αργότερα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, μερικές φορές με μεγάλη αδιαθεσία».

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της – Η σοβαρή επέμβαση στην κοιλιά

Σοκ στη Βρετανία: Στο νοσοκομείο για επέμβαση στην κοιλιά η Κέιτ Μίντλετον, για προστάτη ο Βασιλιάς Κάρολος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter