Ο… «κεντρώος» Βορίδης αδειάζει τον δεξιό Γεωργιάδη: Θα εκτεθεί η χώρα εάν καταγγείλουμε τη συμφωνία των Πρεσπών (Video)

Ο… «κεντρώος» Βορίδης αδειάζει τον δεξιό Γεωργιάδη: Θα εκτεθεί η χώρα εάν καταγγείλουμε τη συμφωνία των Πρεσπών (Video)

Χάος επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της Συμφωνίας των Πρεσπών, μετά τις προκλητικές κινήσεις από την πολιτική ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας. Είναι τέτοιες οι αντιθέσεις, που ακόμη και ο Μάκης Βορίδης, «άδειασε» τον Άδωνη Γεωργιάδη, σε ότι αφορά τις απόψεις περί καταγγελίας της συμφωνίας.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Επικρατείας σε συνέντευξή του στο Action24, άσκησε δριμεία κριτική σε αυτούς που εκ δεξιών, μιλάνε για καταγγελία της συμφωνίας, τώρα που η γειτονική χώρα προχωράει σε παραβιάσεις. Χαρακτηριστικά, ανέφερε για την εκ δεξιών κριτική, ότι «άρα να πάρω εγώ το βάρος της καταγγελίας στη διεθνή κοινότητα. Αυτοί κάνουν την παραβίαση, και εγώ έρχομαι τώρα και τους λέω, όχι τηρήστε αυτά που έχουμε πει, και μου λένε οι άλλοι, όχι μπουρλότο να το βάλω εγώ. Άρα εγώ να είμαι εκτεθειμένος στη διεθνή κοινότητα».

Διαβάστε επίσης: Άδωνης εκτός ελέγχου για Συμφωνία Πρεσπών: Καλεί Μητσοτάκη να την καταγγείλει, απαιτεί «συγγνώμη» από Τσίπρα, κατηγορεί ΗΠΑ για… υποδείξεις

Για να μη εκτίθεται η χώρα με τέτοιες προτάσεις, τότε ο κ. Βορίδης θα πρέπει να μιλήσει στον γνωστό του από την «εποχή ΛΑΟΣ», Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος είπε ότι «η κυβέρνηση εάν η Βόρεια Μακεδονία συνεχίσει να παραβιάζει τη συμφωνία των Πρεσπών είναι απολύτως υποχρεωμένη να την καταγγείλει, είναι αδύνατο να μη το κάνει».
Μάλιστα, επεσήμανε ότι «η τήρηση της συμφωνίας σημαίνει και τήρηση του άρθρου 19. Η τήρηση της συμφωνίας δεν σημαίνει τη μη καταγγελία της. Η καταγγελία της είναι στη συμφωνία, εάν τα μέρη την παραβιάζουν. Το ξαναλέω, η τήρηση της συμφωνίας προϋποθέτει την καταγγελία της, εάν ένα μέρος τη παραβιάζει».

Διαβάστε επίσης:

Νέο «χτύπημα» Δένδια σε Μητσοτάκη: «Η χώρα αντιμετωπίζει υπαρξιακή απειλή»

Μια γεωλόγος λύνει το μυστήριο του τοπίου στον πίνακα της «Μόνα Λίζα»

Σοκ στον Βόλο: 17χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Πλημμύρες Θεσσαλία: Μήνυση σε Αγοραστό, ΥΠΕΝ, ΟΣΕ από ιδιοκτήτη πτηνοτροφικής μονάδας

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ηλικιωμένη μετά από πυρκαγιά στο διαμέρισμά της – Γείτονας και πυροσβέστες της έσωσαν τη ζωή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter