Κολωνός: Αυτοί είναι ο 53χρονος μαστροπός και ο 42χρονος βιαστής – Πού πρέπει να καλέσουν όσοι γνωρίζουν για την υπόθεση

Κολωνός: Αυτοί είναι ο 53χρονος μαστροπός και ο 42χρονος βιαστής – Πού πρέπει να καλέσουν όσοι γνωρίζουν για την υπόθεση

Μετά τον σάλο και τις τεράστιες προεκτάσεις της δυσώδους υπόθεσης με τον 53χρονο μαστροπό στον Κολωνό αλλά, τον 42χρονο βιαστή και τη λίστα των 213 βιαστών και υποψηφίων βιαστών, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων. Οι πολίτες καλούνται να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων κ 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας

Δείτε επίσης: Κολωνός: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των συλληφθέντων για βιασμό και μαστροπία

Ο λόγος για τους Ηλία Μίχο 53 ετών και τον Σοφιανίδη Ιωάννη, 42 ετών, από τη Νίκαια… Οι δύο βαρύνονται με την κατηγορία του βιασμού και της σωματεμπορίας ανηλίκου. Ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και ανάγκαζε ένα 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό να εκδίδεται όφελος για τον ίδιο από 50 έως και 70 ευρώ από κάθε παιδεραστή ονομάζεται ο Ηλίας Μίχος και έχει γεννηθεί στις 30-12-1969 στο Αγρίνιο, ενώ ο δεύτερος συλληφθείς λέγεται Σοφιανίδης Ιωάννης και έχει γεννηθεί την 2-1-1980 στη Νίκαια Αττικής. Τα στοιχεία της ταυτότητάς τους αλλά και οι φωτογραφίες τους δόθηκαν στη δημοσιότητα ύστερα από εισαγγελική εντολή.

Αναλυτικότερα, ο Μίχος Ηλίας του Παναγιώτη και της Γιασεμής, που γεννήθηκε στις 30-12-1969 στο Αγρίνιο.

Σε βάρος του ημεδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, Διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου μη συμπληρώσαντος τα 14 έτη από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανηλίκου, κατ’ εξακολούθηση, Κατάχρηση ανηλίκου μη συμπληρώσαντος τα 14 έτη κατ εξακολούθηση, Διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων (απόκτηση, κατοχή, διανομή), όπου η παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει του 12ο και το 15ο έτος, κατ’ εξακολούθηση, Διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος, Γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής και Παράνομη βία σε βάρος ανηλίκου, με τον οποίο ο δράστης έχει σχέση εργασίας, Εμπορία ανθρώπων και Νόμο περί όπλων.

Ο Σοφιανίδης Ιωάννης του Ευάγγελου και της Ζηνοβίας, που γεννήθηκε στις 2-1-1980 στη Νίκαια Αττικής.

Σε βάρος του ημεδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για Γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και Εμπορία ανθρώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Documento, το κορίτσι είναι εκείνο που αναγνώρισε τον δεύτερο εκ των συλληφθέντων. Ο Σοφιανίδης, εμφανίζεται να έπαιρνε τη δωδεκάχρονη με το αυτοκίνητό του, το οποίο μάλιστα έγραφε και το όνομα επιχείρησης την οποία διατηρούσε στη δυτική Αττική. Ο 42χρονος, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και εμπορία ανθρώπων, έχει κατά τις ίδιες πληροφορίες, τρία ανήλικα παιδιά.

Ενώ δεν αποκλείεται να εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Τα στοιχεία των δύο κατηγορουμένων δίνονται στη δημοσιότητα, έστω και με τέτοια καθυστέρηση, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Η σύζυγος του 53χρονου μαστροπού έδινε 10.000 ευρώ για «να ξεχαστεί το θέμα» (Video)

Τα πρακτικά της Βουλής αποδομούν τις λασπολογίες Κουμουτσάκου

Κολωνός: Πώς ο 53χρονος μαστροπός πήρε κρατικό χρήμα επί κυβέρνησης Σαμαρά για μαγαζί χωρίς άδεια

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter