Αποκλειστικό – Κολωνός: Δικηγόροι 12χρονης για εισαγγελική πρόταση – «Δεν συμπεριλήφθηκαν όλα τα περιστατικά για τον Μίχο»

Αποκλειστικό – Κολωνός: Δικηγόροι 12χρονης για εισαγγελική πρόταση – «Δεν συμπεριλήφθηκαν όλα τα περιστατικά για τον Μίχο»

Την εισαγγελική πρόταση της εισαγγελέως του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Μαρία-Ελένη Νικολού με την οποία ζητείται η απαλλαγή του Ηλία Μίχου για τα «βαριά» αδικήματα για τα οποία κατηγορείται στην υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό σχολιάζει με δήλωσή της στο documentonews.gr, μια εκ των τριών συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας, η δικηγόρος Αγγελική Ψαράκη.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Ενοχή της μητέρας για μαστροπεία και αθώωση Μίχου για βιασμό προτείνει η Εισαγγελέας

Όπως υπογραμμίζει «θα μελετήσουμε πολύ προσεκτικά την πρόταση της κυρίας εισαγγελέως διότι θεωρούμε ότι δεν έχουν συμπεριληφθεί όλα τα πραγματικά περιστατικά που έχουν εισφερθεί στην ακροαματική διαδικασία κυρίως για τις κατηγορίες που αποδίδονται με βάση το κατηγορητήριο στον πρώτο κατηγορούμενο Ηλία Μίχο. Είμαστε βέβαιοι ότι το Δικαστήριο θα ακούσει προσεκτικά τις αγορεύσεις μας και θα αποφανθεί δίκαια με γνώμονα πρωτίστως την ορθή απονομή της δικαιοσύνης, την ουσιαστική αλήθεια και τη δικαίωση της 12χρονης».

Η εισαγγελική πρόταση η οποία έχει προκαλέσει οργή στα social media αφορά στην αθώωση του Ηλία Μίχου για βιασμό λόγω αμφιβολιών, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Αντίθετα, η εισαγγελέας ζήτησε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δε συμπλήρωσε 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, οπλοκατοχή (για δυο όπλα), κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία και επιπλέον διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται.

Η εισαγγελέας με την αγόρευσή της ζήτησε επίσης να κριθεί ένοχος ο αποκαλούμενος “Μιχάλης”, δεύτερος εκ των βασικών κατηγορουμένων, για τις κατηγορίες της διακεκριμένης μαστροπείας προσώπου νεότερου των 15 ετών με σκοπό το κέρδος και της διακεκριμένης πορνογραφίας ανηλίκου κάτω των 12 ετών.

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Και νέα πρόσωπα αναγνώρισε ως βιαστές της η 12χρονη – Ανοίγει ο «κύκλος» των εμπλεκόμενων

Κολωνός – αποκλειστικό: Πάνω από 70 προφίλ είχε φτιάξει ο 53χρονος μαστροπός – Σύστηνε ως 16χρονη την ανήλικη

Με το σταυρό στο χέρι ο 53χρονος μαστροπός: Επίτροπος σε Εκκλησία στο Λόφο Σκουζέ (Video)

Κολωνός: Ένταση στη δίκη για τη δυσώδη υπόθεση – Η 12χρονη «θέλει να τιμωρηθούν όλοι» υποστηρίζει η δικηγόρος της (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter