Κολωνός: Σε δυναμική πορεία εξελίχθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υπόθεση των παιδοβιαστών (Photos)

Κολωνός: Σε δυναμική πορεία εξελίχθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υπόθεση των παιδοβιαστών (Photos)
Συγκέντρωση διαμαρτυρία για την υπόθεση παιδοβιασμού και trafficking στα Σεπόλια, Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Σε δυναμική πορεία εξελίχθηκε η συγκέντρωση αλληλεγγύης στο 12χρονο θύμα βιασμού και σωματεμπορίας που έλαβε χώρα την Τετάρτη στον σταθμό του μετρό «Σεπόλια» και η οποία κατέληξε έξω από το κατάστημα του 53χρονου κατηγορούμενου παιδοβιαστή και μαστροπού.

Η συγκέντρωση, την οποία κάλεσε για τις έξι το απόγευμα της Τετάρτης η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού, Σεπολίων, Ακαδημίας Πλάτωνα, στηρίχθηκε από πλήθος κόσμου, κατοίκους, νεολαία, φεμινιστικές και άλλες συλλογικότητες.

Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης κυριάρχησαν συνθήματα όπως «έχετε λεφτά έχουμε φωνή, όχι στη συγκάλυψη του κάθε βιαστή» και «Ελλάς Ελλήνων παιδοβιαστών, είστε δολοφόνοι παιδικών ψυχών», με τις διαδηλώτριες να πραγματοποιούν παρέμβαση με σπρέι στο κατάστημα του προφυλακισθέντα κατηγορούμενου.

Υπενθυμίζεται ότι πορεία αλληλεγγύης στο θύμα και καταδίκης των εμπλεκόμενων στην υπόθεση του βιασμού και της έκδοσής της καλείται και το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι έξω από το μετρό Σεπολίων από τη Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού, Σεπολίων, Ακαδημίας Πλάτωνα και τη φεμινιστική συλλογικότητα Sabbat.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Σεπόλια για την υπόθεση των παιδοβιαστών

Δικηγόροι μητέρας 12χρονης: Παραδέχονται εμβάσματα – sms και μιλούν για «σχέδιο ενοχοποίησης» από τον μαστροπό

Κολωνός – Αρχή Ξεπλύματος : Φύλλο και φτερό οι τραπεζικοί λογαριασμοί της οικογένειας του 53χρονου και της μητέρας της 12χρονης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter