Κόντρα Ανδρουλάκη – Βελόπουλου για το «ξήλωμα» της ΑΔΑΕ και τα «θαλασσοδάνεια» του ΠΑΣΟΚ

Κόντρα Ανδρουλάκη – Βελόπουλου για το «ξήλωμα» της ΑΔΑΕ και τα «θαλασσοδάνεια» του ΠΑΣΟΚ

Άναψαν τα αίματα στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Κυριάκου Βελόπουλου με φόντο την αβάντα της Ελληνικής Λύσης στην κυβέρνηση για την πραξικοπηματική αντικατάσταση μελών της Ολομέλειας της ΑΔΑΕ και τα δανεικά και αγύριστα του ΠΑΣΟΚ.

«Το ακροδεξιό σας αποκούμπι, ο κ. Βελόπουλος που τα κάνατε “πλακάκια” μια μέρα πριν αποφασίσει η ΑΔΑΕ για το πρόστιμο στην ΕΥΠ» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και στις εκτός μικροφώνου φωνές του προέδρου της Ελληνικής Λύσης αντέτεινε: «Πείτε στον ελληνικό λαό κ. Βελόπουλε ποια ήταν τα κίνητρά σας να δώσετε τη δυνατότητα στον Κυρ. Μητσοτάκη να αλώσει την ΑΔΑΕ…».

Σε εκείνο το σημείο, ο κ. Βελόπουλος ζήτησε διευκρινίσεις από τον κ. Ανδρουλάκη για τα «θαλασσοδάνεια» του ΠΑΣΟΚ που ξεπερνούν τα 300 εκατ. ευρώ. «Είναι ρυθμισμένα τα δάνεια… Να μας πείτε τα κίνητρά σας για να αλωθεί η ανεξάρτητη Αρχή» ανταπάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Αίσθηση προκάλεσε δε ότι κατά την τοποθέτησή του από το βήμα της Βουλής, ο Κυρ. Βελόπουλος δήλωσε περήφανος για το «ξήλωμα» της ΑΔΑΕ και του ΕΣΡ, χαρακτηρίζοντας «ψευτοαριστερούς» όσους στελέχωναν τις εν λόγω ανεξάρτητες Αρχές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter