Κορμπεράν: «Δεν ευστοχήσαμε στις πολλές ευκαιρίες που φτιάξαμε»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση όχι όμως και από το αποτέλεσμα, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού στην Τρίπολη (0-0 με τον Αστέρα) ο Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος είπε: «Παρόλο που δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, δεν τις μετατρέψαμε σε γκολ».

Για το αν έπαιξε ρόλο η κούραση από το ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού ο Κορμπεράν δήλωσε: «Έχει να κάνει με την έλλειψη επιτυχίας, δεν ήμασταν εύστοχοι όταν βρεθήκαμε απέναντι από τον τερματοφύλακα. Έμεινα πάντως ευχαριστημένος από το δημιουργικό μας κομμάτι».

Ο Μεταξάς για το γκολ

Ο προπονητής του Αστέρα, Ηρακλής Μεταξάς στάθηκε στο ακυρωθέν γκολ της ομάδας του: «Θέλω να δω τη φάση του γκολ, γιατί μου είπαν ότι δεν υπήρχε φάουλ. Και ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες. Όταν ήρθα εδώ, ήθελα να φτιάξω μία ομάδα που θα έχει πάθος και έχουμε δύο ισοπαλίες. Δεν πήραμε το τρίποντο που θέλαμε, αλλά μου άρεσε η μαχητικότητα που δείξαμε έως το τέλος του ματς. Είχα πει στα παιδιά ότι το κατάφεραν να είναι μαχητές την περασμένη εβδομάδα, αλλά πρέπει να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο και το έδειξαν απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα».