Κώστας Αρβανίτης: Τα θέματα στις οικογένειες λύνονται εντός της οικογένειας – Όχι στα κανάλια

Κώστας Αρβανίτης: Τα θέματα στις οικογένειες λύνονται εντός της οικογένειας – Όχι στα κανάλια

«Ο Στέφανος Κασσελάκης αρέσει δεν αρέσει έχει πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από 75.000 ανθρώπους αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο» ανέφερε ο Κώστας Αρβανίτης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ με αφορμή την αποχώρηση του Στέλιου Κούλογλου από την ευρωομάδα του κόμματος.

«Οφείλουμε να δώσουμε χρόνο δεν μπορώ να σχολιάσω δηλώσεις του παρελθόντος ή του παρόντος του προέδρου του κόμματος, με ενδιαφέρει τι είπε στην Πολιτική Γραμματεία πώς τοποθετείται στα όργανα του κόμματος», Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο σχόλιό του για την αποχώρηση του Στέλιου Κούλογλου ανέφερε ότι «δεν ήμασταν ενημερωμένοι για την εξέλιξη. Θα είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι σε μια κρίση. Η κρίση ξεκινάει 21 Μαΐου, δεν είναι κάτι που συμβαίνει τώρα. Και νομίζω ότι στην παρούσα φάση το πρώτο πράγμα που χρειάζεται είναι η σοβαρότητα απ΄όλους.

Η ευθύνη της ηγεσίας και η σοβαρότητα των στελεχών σε μια διαδικασία ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να είναι ενωμένος και να ανασυγκροτηθεί. Αυτό είναι το σχόλιό μου. Νομίζω ότι δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις από τη μια και τόνωση της αντιπαράθεσης από την άλλη δεν βοηθάει αυτή τη στιγμή γιατί υπάρχει κι ένας κόσμος ο οποίος έχει πολύ μεγάλη αγωνία και για τον χώρο για τη χώρα. Τα πράγματα δεν πάνε καλά το ξέρουμε από την ακρίβεια μέχρι σε όλα τα προβλήματα με τρεις πολέμους».

Ο Κώστας Αρβανίτης χαρακτήρισε δυσαναπλήρωτο το κενό που άφησε ο Αλέξης Τσίπρας ενώ ανέφερε  ότι τα θέματα στις οικογένειες λύνονται εντός της οικογένειας, ότι τα θέματα της φυσιογνωμίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν λύνονται με τοποθετήσεις στα κανάλια και ότι την ώρα που ο κόσμος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα δεν είναι δυνατόν να μεταφέρουμε το πολιτικό κομμάτι στο εάν μας αρέσει ο πρόεδρος, ο οποίος έχει νωπή εντολή.

«Όταν η οικογένεια βγάζει τα θέματά της στη ρούγα σημαίνει ότι υπάρχει θέμα και γι’ αυτούς που φωνάζουν και για το τι συμβαίνει στην οικογένεια  Νομίζω ότι εσωτερικά λύνονται αυτά τα ζητήματα. Δεν μπορούμε να βρούμε απαντήσεις για τα θέματα φυσιογνωμίας του κόμματός μας γυρνώντας στα κανάλια και τοποθετώντας με σχολιασμούς τι μου αρέσει και τι δεν μου αρέσει. Αυτό δεν είναι στέλεχος. Και θετικά και αρνητικά. Όταν ο κόσμος έχει προβλήματα όπως η στέγη, η  ακρίβεια, η άνοδος της ακροδεξιάς εμείς μεταφέρουμε το πολιτικό κομμάτι στο εάν μας αρέσει ο πρόεδρος ο οποίος είναι με νωπή εντολή», κατέληξε ο Κώστας Αρβανίτης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter