Κρεσέντο παραπληροφόρησης από Μητσοτάκη: Τα Μνημόνια τα έφερε ο… ΣΥΡΙΖΑ

Κρεσέντο παραπληροφόρησης από Μητσοτάκη: Τα Μνημόνια τα έφερε ο… ΣΥΡΙΖΑ

Δεν κατάφερε να ξεφύγει από το συνηθισμένο αντισυριζαϊκό μένος και το ρεσιτάλ παραπληροφόρησης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή – αναβάθμιση του οδικού άξονα νοτιοδυτικής Πελοποννήσου δεν δίστασε να ισχυριστεί πως τα Μνημόνια τα έφερε ο… ΣΥΡΙΖΑ.

«Το 2014 η διαφορά με τους πιστωτές ήταν ελάχιστη και αν η κυβέρνηση δεν είχε πέσει θα μπορούσαμε να είχαμε κλείσει την αξιολογηση. Το 3ο αχρείαστο μνημόνιο ήταν δημιούργημα της κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Να αποκαταστήσουμε την ιστορική αλήθεια γιατί κάποιοι λένε «δώστε μας την ευκαιρία να κυβερνήσουμε χωρίς μνημόνια για πρώτη φορά». Τους απαντώ τα μνημόνια τα φέρατε εσείς και αν κάνετε όσα λέτε θα μας ξαναβάλετε σε μνημόνια τάχιστα. Οι πολίτες δεν θα πιστέψουν το παραμύθι».

Παράλληλα, σε μια προσπάθεια ενδοκομματικού πολιτικού μασάζ ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι ο δρόμος αυτός δεν θα είχε φτάσει στο σημείο να δρομολογηθεί χωρίς το ενδιαφέρον του Αντώνη Σαμαρά. «Είναι δικό του έργο σε μεγάλο βαθμό. Ήταν αυτός ο οποίος σε πολύ δύσκολες συγκυρίες ωρίμασε τις μελέτες», συμπλήρωσε με τον πρώην πρωθυπουργό να εστιάζει από πλευράς του στο δικό του έργο και να μην εμφανίζεται πολύ θερμός ως προς την υποστήριξη της προεκλογικής καμπάνιας της Νέας Δημοκρατίας μία μέρα μόλις πριν τις εκλογές.

Διαβάστε επίσης:

«ΑντιΣΥΡΙΖΑ» κρεσέντο, κάλυψη για Φουρθιώτη και ασπίδα προστασίας στη «σκευωρία Novartis» από Μητσοτάκη

«Success story» και αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο στα Γιάννενα από Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter