Κύμα αλληλεγγύης και μήνυμα αντίστασης μετά την τραμπούκικη έφοδο στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού (Video-Photos)

Κύμα αλληλεγγύης και μήνυμα αντίστασης μετά την τραμπούκικη έφοδο στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού (Video-Photos)

Μαζικό και δυναμικό ήταν το παρόν που έδωσε πλήθος κόσμου που εξέφρασε την αλληλεγγύη του στην Ιωάννα Κολοβού, η οποία έπεσε θύμα τραμπούκικης εφόδου το πρωί της Δευτέρας, όταν αστυνομικοί και δικαστικός κλητήρας έβγαλαν με τη βία την δημοσιογράφο, η οποία αγωνίζεται να σώσει το σπίτι της που βγήκε σε πλειστηριασμό για χρέος 15.000 ευρώ, ώστε να πραγματοποιηθεί η έξωση κατά της συνταξιούχου δημοσιογράφου.

Το απόγευμα της Δευτέρας χιλιάδες αλληλέγγυοι βρέθηκαν έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στην Ιωάννα Κολοβού, μην κρύβοντας παράλληλα την οργή του κατά του δικαστικού κλητήρα ο οποίος φυγαδεύτηκε από τους αστυνομικούς.

Μετά τη πολυπληθή συγκέντρωση έξω από το σπίτι στα Άνω Ιλίσια, πραγματοποιήθηκε πορεία προς την πλατεία Γαρδένιας στου Ζωγράφου κατά της έξωσης της Ιωάννας Κολοβού αλλά και της κυβερνητικής πολιτικής που ευνοεί την ασυδοσία των funds και την διόγκωση του ιδιωτικού χρέους.

Οι δρόμοι της περιοχής γέμισαν από κόσμο που φώναζε μεταξύ άλλων συνθήματα όπως «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζών, εξώσεις στις βίλες των αφεντικών».

Παράλληλα, τα hashtags #πλειστηριασμοί και #κολοβού αναδείχθηκαν στα δημοφιλέστερα της ημέρας με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αναπαράγουν τις εικόνες ντροπής με τη γκρεμισμένη πόρτα στο σπίτι της δημοσιογράφου στου Ζωγράφου.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία έξωσης της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, από το σπίτι της στου Ζωγράφου, ανεστάλη προσωρινά μετά από παρέμβαση πολιτών και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Όλγας Γεροβασίλη, του ΜέΡΑ25 Κρίτωνα Αρσένη και του ΚΚΕ Χρήστου Κατσώτη που βρέθηκαν στο σημείο.

Διαβάστε επίσης:

Επίκαιρη ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ προς Σταϊκούρα για τα funds, λίγες ώρες μετά την έξωση στην Ιωάννα Κολοβού

Αχτσιόγλου: «Αποτρόπαιες οι εικόνες στο σπίτι της κυρίας Κολοβού – Αποτέλεσμα της πολιτικής Μητσοτάκη»

Πλήθος κόσμου αντιστέκεται στην έξωση της Ιωάννας Κολοβού (Video-Photos)

Ιωάννα Κολοβού: Ανεστάλη προσωρινά η διαδικασία της έξωσης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter