Κυνική ομολογία Παπαδημητρίου: «Τα τηλέφωνα τα παρακολουθούν πολλοί για διάφορους λόγους»

Κυνική ομολογία Παπαδημητρίου: «Τα τηλέφωνα τα παρακολουθούν πολλοί για διάφορους λόγους»

Για τα «γαλάζιο» βουλευτή Μπάμπη Παπαδημητρίου οι παρακολουθήσεις τηλεφώνων είναι ένα σύνηθες φαινόμενο γι΄αυτό και όπως προειδοποίησε τον κόσμο θα πρέπει να… προσέχει.

«Τα τηλέφωνα τα παρακολουθούν πολλοί για διάφορους λόγους. Να προσέχετε» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή του Kontra Channel το βράδυ της Τετάρτης σαν να είναι κάτι αυτονόητο. Συνέχισε μάλιστα δίνοντας συμβουλές «πως ένας σοβαρός πολιτικός δεν συζητάει ποτέ στο κινητό».

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις για την απόπειρα παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη είπε: «ένας σοβαρός πολιτικός ηγέτης δεν συζητάει ποτέ στο κινητό κάτι τέτοιο (τις κινήσεις του κόμματός του)» […] «Γιατί αν είσαι πολιτικός αρχηγός και συζητάς τέτοια πράγματα στο κινητό, εντάξει… Δεν κάνεις για πολιτικός αρχηγός. Όλοι οι σοβαροί άνθρωποι λέμε το εξής: “Υπάρχει και κάτι άλλο που θα στο πω από κοντά”».

 

Ο βουλευτής της ΝΔ συνέχισε το σχολιασμό του θέματος το πρωί της Πέμπτης επιμένοντας στα λεγόμενά του ότι ένας πολιτικός συζητάει σοβαρά θέματα από κοντά. «Πρέπει να το ξέρουν όλοι – και το ξέρουν – είναι πολλοί που κάνουν παρακολουθήσεις. Οι Αμερικάνοι είμαι βέβαιος ότι κάνουν, οι Τούρκοι…Και στην Ελλάδα και παντού. Τα κρατικά όργανα δίνουν μάχη να προστατευτούν τα τηλέφωνα όλων κι από τις εταιρείες, οι οποίες έχουν πολύ αυστηρούς περιορισμούς για το τι πρέπει να κάνουν και ελέγχονται γι’ αυτό», είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και συνέχισε: «Η προστασία των πολιτών και των πολιτικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες πρέπει να είναι αυξημένη. Πρέπει να είμαστε όμως ρεαλιστές, πράγματα που δεν θέλει να μάθει κάποιος τα λες από κοντά, δεν τα λες από τα τηλέφωνα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter