Κύπελλο Ελλάδας: Ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 1-5 στη Λαμία και «έκλεισε» στον τελικό

Κύπελλο Ελλάδας: Ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 1-5 στη Λαμία και «έκλεισε» στον τελικό

Θέση στον 6ο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας τα 7 τελευταία χρόνια έκλεισε ο ΠΑΟΚ με την εμφατική νίκη του με 5-1 στη Λαμία στον πρώτο ημιτελικό των δυο ομάδων στη διοργάνωση.

Μόλις στα 12 δευτερόλεπτα απο τη σέντρα, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Νάρεϊ από γύρισμα του Ζίφκοβιτς. Ο “δικέφαλος” πήρε την πρωτοβουλία και στο 29′ διπλασίασε τα γκολ του με τον Κωνσταντέλια σε μια επίθεση που ξεκίνησε πάλι από αριστερά, με τον Ζίφκοβιτς να δίνει πάλι την ασίστ.

Στο β’ ημίχρονο, ο “δικέφαλος” που είχε χάσει αρκετές ευκαιρίες, με ένα οκτάλεπτο ξέσπασμα όπου πέτυχε τρία γκολ με τους Αουγκούστο (62′), Τόμας (67′), Σάστρε (69′) και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5.

Το μόνο που κατάφερε η Λαμία ήταν να μειώσει στο 86′ με τον Μαρτίνες σε 1-5.

Ο διαιτητής Βεργέτης “κιτρίνισε” τους Αμπάντα, Ελ Καντουρί, Σιμόν.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Βασιλαντωνόπουλος (46′ Σιμόν), Αντέτζο, Κορνέζος, Σαραμαντάς, Ασκόσφσκι (65′ Αμπάντα), Σλίβκα, Στάνκο (59′ Ντε Βινσέντι), Τζανδάρης (59′ Νούνιες), Μαρτίνες, Μανούσος (65′ Μεδίνα).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Σάστρε, Αουγκούστο (63′ Σβαμπ), Ντάντας, Νάρεϊ (74′ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς (74′ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας (63′ Τάισον), Μπράντον (74′ Τζίμας).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter