Κύπελλο: Νίκη – πρόκριση (2-0) της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ

Κύπελλο: Νίκη – πρόκριση (2-0) της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ

Με τη… δεύτερη ενδεκάδα της η ΑΕΚ νίκησε εύκολα 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Opap Arena και προκρίθηκε στην 6η φάση του κυπέλλου.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόλις στο 2’ με τον Παμλίδη, ενώ στο 3’ δεν μπόρεσε να σκοράρει ο Αραούχο.

Το σκορ άνοιξε στο 6’ με κοντινό πλασέ του νεαρού Κοσίδη, μετά από σουτ του Αραούχο. Αυτό ήταν το παρθενικό γκολ με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ για το νεαρό φορ.

Η Ενωση έχασε άλλη μία ευκαιρία με τον Μάνταλο στο 22’ και στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου το ματς δεν είχε άλλες φάσεις

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 68’. Ο Διαμαντόπουλος έδωσε πέναλτι στην ΑΕΚ σε μαρκάρισμα του Καραχάλιου στον Ελίασον και ο Μάνταλος το μετέτρεψε σε γκολ (2-0).

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα με τους Γαλανόπουλο (74’), Αραούχο (79’), Γκατσίνοβιτς (92’), αλλά τους σταμάτησε ο Αθανασίου.

«Η αλήθεια είναι πως το πιο σημαντικό για εμάς ήταν η πρόκριση. Ήταν ένας τελικός. Με χαροποιεί ιδιαίτερα να βλέπω τα παιδιά που δεν είχαν παίξει πολύ μέχρι σήμερα να μπορούν να προσαρμόζονται στο σύστημα της ομάδας», δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα για τη νίκη – πρόκριση της ομάδας του.

O Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γαλανόπουλο, Αραούχο και Λώλη.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Χατζισαφί (80’ Ραντόνια), Τζαβέλλας, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Γιόνσον, Γαλανόπουλος (75’ Φράνσον), Μάνταλος, Ελίασον (72’ Γκατσίνοβιτς), Αραούχο, Κοσίδης (72’ Λιβάι).

ΠΑΣ: Πριόρ (19’ λόγω τραυμ. Αθανασίου), Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Καραχάλιος, Μορέιρα (56’ Λώλης), Παμλίδης (56’ Ροσέρο), Φοφανά (76’ Μπάλαν), Ριένστρα (76’ Κιάκος), Μπαγκαλιάνης, Λιάσος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter