Κύριε Φλωρίδη θα ασχοληθείτε με την Εγκληματική Οργάνωση των Ιατροδικαστών και των Νεκροτόμων;

Κύριε Φλωρίδη θα ασχοληθείτε με την Εγκληματική Οργάνωση των Ιατροδικαστών και των Νεκροτόμων;

Πέντε ιατροδικαστικές υπηρεσίες τουλάχιστον βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών, ελληνικών και όχι μόνον, για διάχυτη διαφθορά, χρηματισμούς και δωροδοκίες, που αποδεικνύονται με αδιάσειστα στοιχεία, καταγεγραμμένα σε ντοκουμέντα.

Ανώτατα στελέχη του Υπουργείου Δικαιοσύνης, προσπαθώντας να εξαπατήσουν τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Γεώργιο Φλωρίδη, αλλά και στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου, που έχουν ενημερωθεί από διάφορες πηγές, επιδιώκουν να παρουσιάσουν ότι το θέμα βρίσκεται υπό έλεγχο.

Η δομή της οργάνωσης εμπλέκει συγκεκριμένους υπαλλήλους του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ιατροδικαστές, νεκροτόμους και υπαλλήλους Ιατροδικαστικών Υπηρεσιών.

Κάποιοι ιατροδικαστές, νεκροτόμοι, και άλλοι, ακόμη και γραφεία τελετών, είναι έτοιμοι να μιλήσουν και να παραδώσουν το μολυσματικό υλικό, που προσβάλλει το κύρος των ιατροδικαστικών υπηρεσιών και κατ’ επέκταση της Δικαιοσύνης.

Άλλοι με κίνητρο να μην εμπλακούν περαιτέρω στην διάχυτη διαφθορά, και άλλοι γιατί έχουν αγανακτήσει με το θράσος ορισμένων να ασελγούν πάνω στα πτώματα, και να παρουσιάζονται ως οι κήνσορες της Ιατροδικαστικής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα έχει ξεκινήσει από περιφερειακή υπηρεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, η οποία για να αυξάνει τα κέρδη της είχε αποφασίσει να λειτουργεί μόνο επί τριήμερο, χρησιμοποιώντας συνταξιούχο υπάλληλο-εισπράκτορα, και συγκεκριμένο νεκροτόμο, που προφανώς έκανε την εργασία του Νεκροτόμου οικογενειακό επάγγελμα.

Παρά το γεγονός ότι επιδιώκεται η συγκάλυψη, οι συλλήψεις είναι πολύ κοντά, έναν δρόμο… από τον Πειραιά.

Το ρεπορτάζ του Documento για την σήψη στις ιατροδικαστικές υπηρεσίες του Κράτους, που εμπλέκει την Υπηρεσιακή Γραμματέα Βίκυ Γιαβή και γνωστή Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης, συνεχίζεται, και οι συνέπειες των αποκαλύψεων θα οδηγήσουν σε καρατομήσεις αυτών που επιθυμούν το κεφάλι των εντίμων ιατροδικαστών.

Δείτε επίσης:








Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter