Κύριε, Λιάγκα δεν μας νοιάζει με πόσους μιλάει ο Λιγνάδης – Μας νοιάζει να πληρώσει για όσα έχει κάνει (Video)

Κύριε, Λιάγκα δεν μας νοιάζει με πόσους μιλάει ο Λιγνάδης – Μας νοιάζει να πληρώσει για όσα έχει κάνει (Video)

Μετά την εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ για τις φυλακές Τριπόλεως και την θεατρική παράσταση που ανέβασε ο φερόμενος ως παιδοβιαστής Δημήτρης Λιγνάδης, ακόμα ένα πλυντήριο στήθηκε, αυτή την φορά από το Πρωινό του ANT1.

Προβλήθηκε ολόκληρο ρεπορτάζ για τον θάλαμο που κρατούνται ο Λιγνάδης και ο έτερος Καππαδόκης, Πέτρος Φιλιππίδης, με φωτογραφίες και συγκινητικά σχόλια τύπου «είναι  ιδιαίτερα πρόθυμος για να βοηθάει σε ό,τι χρειάζεται, ενώ κάνει παρέα με λίγα άτομα». Επιπλέον, υπήρξε αναπαραγωγή της υπερασπιστικής γραμμής του πρώην Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Αν τόσο πολύ νοιάζουν την Σκορδά και τον Λιάγκα οι συνθήκες που επικρατούν στις φυλακές καλά θα κάνουν να πάνε στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Αττικής, στην Πέτρου Ράλλη, στο κολαστήριο των Φυλακών Ανηλίκων στις Αφίδνες η στις Γυναικείες Φυλακές Θήβας. Φτάνει με το καλόπιασμα του Λιγνάδη. Αν τον συμπαθούν τόσο πολύ ας τον πάρουν σπίτι τους να τους ανεβάζει παραστάσεις. Ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται στις φυλακές με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκων και νεαρών ανηλίκων αντρών και όχι γιατί πάρκαρε παράνομα. Φτάνει πια με την επιλεκτική ευαισθησία σε σχέση με το θέμα των φυλακών  που προξενεί και ενόχληση γιατί αφορά και την πιο αποτρόπαια ίσως κατηγορία φυλακισμένων αφού κατηγορούνται για βιασμούς και συναφή αδικήματα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter