Κύρτσος: «Μητσοτακική μπλόφα» η αγωγή Μαρέβας κατά της Ακρίτα

Κύρτσος: «Μητσοτακική μπλόφα» η αγωγή Μαρέβας κατά της Ακρίτα

Αποδομεί κυριολεκτικά τη δικαστική κίνηση του πρωθυπουργικού ζεύγους κατά της Έλενας Ακρίτα ο ευρωβουλευτής του Renew Europe, Γιώργος Κύρτσος.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο «Χ» πρόκειται για «παλαιού τύπου μητσοτακική μπλόφα» καθώς το σχόλιο της κυρίας Ακρίτα ήταν πολιτικό και κοινωνικό, εστιάζοντας σε γνωστά θέματα: επιχειρηματικές σχέσεις και πόθεν έσχες,

Σημειώνει πως το μόνο νέο στοιχείο είναι το sms της κυρίας Μητσοτάκη προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη προσθέτοντας ωστόσο πως ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης επιμένει και έχει «την όποια ευθύνη».

Καταλήγει μάλιστα σε μια αιχμή:

«Δεν μπορεί να διώκεται δικαστικά η Ακρίτα και να αφήνει η οικογένεια στο απυρόβλητο τον Κοττάκη που επιμένει για την «αποκάλυψη» του sms. Εκτός αν φοβούνται τον έλεγχο, σε βάθος χρόνου, των sms….»

Η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

Παλαιού τύπου μητσοτακική μπλόφα είναι η αγωγή Μαρέβας Μητσοτάκη κατά Ακρίτα και η συμπαράσταση του πρωθυπουργού στο όνομα της… οικογενειακής γαλήνης. Το σχόλιο της Ακρίτα ήταν πολιτικό, κοινωνικό. Εστιάζει σε γνωστά θέματα όπως επιχειρηματικές σχέσεις της κ Μητσοτάκη-θυμηθείτε τον Λασκαρίδη- η το Πόθεν Έσχες λαστέξ του ζεύγους ανάλογα και με την πορεία της σχέσης τους. Το μόνο νέο στοιχείο είναι το sms που έστειλε -δεν έστειλε, η κ Μητσοτάκη στον Μαρινάκη. Όμως σε αυτό επιμένει ο Κοττάκης και έχει την όποια σχετική ευθύνη. Η Ακρίτα αναπαράγει την θέση Κοττάκη. Δεν μπορεί να διώκεται δικαστικά η Ακρίτα και να αφήνει η οικογένεια στο απυρόβλητο τον Κοττάκη που επιμένει για την «αποκάλυψη» του sms. Εκτός αν φοβούνται τον έλεγχο, σε βάθος χρόνου, των sms…

 

Διαβάστε επίσης:

Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Κυριάκο

Άγιοι Ανάργυροι: Μιλούσε με την «άμεση δράση» και τη μαχαίρωσε πισώπλατα – Η ΕΔΕ και τα ερωτήματα (Video

Τέμπη: Η Ντίνα που επέζησε από το 2ο βαγόνι αφηγείται – Χρειάστηκα 25 χειρουργεία (Video)

Συνεχίζει να καίει για 3η ημέρα η φωτιά στα Πιέρια Όρη (Video)

Κυριάκο Μητσοτάκη, τελικά γιατί τους «παραίτησες»;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter