Κυβίστηση του υφυπουργού Παπαδόπουλου για την «τηλεδιοίκηση» μετά την κατακραυγή (Video)

Κυβίστηση του υφυπουργού Παπαδόπουλου για την «τηλεδιοίκηση» μετά την κατακραυγή (Video)

Μετά την κατακραυγή για τα παιχνίδια λέξεων που επιστρατεύει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για την «τηλεδιοίκηση» στη Λάρισα, ο υφυπουργός υποδομών Μιχάλης Παπαδόπουλος, αναγκάστηκε σε… οπισθοχώρηση. Εν τέλει, μετά τα καυστικά σχόλια ακόμα και από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, υποχρεώθηκε να παραδεχτεί ότι δεν πρόκειται για «τηλεδιοίκηση», αλλά για πίνακα τοπικού χειρισμού, αλλάζοντας… τροπάρι.

Διαβάστε επίσης: Εργαζόμενος στο σταθμαρχείο Λάρισας γκρέμισε το αφήγημα της κυβέρνησης παρουσία του υφυπουργού Παπαδόπουλου (Video)

Μάλιστα, ολοκληρώνοντας την πολιτική κυβίστηση, ο υφυπουργός, ο οποίος διαψεύστηκε σε ζωντανή σύνδεση στη Λάρισα από τον σταθμάρχη για την ανύπαρκτη τηλεδοίκηση, μιλώντας την Τετάρτη στην ΕΡΤ ισχυριζόμενος πως «δεν είπαμε ποτέ ότι υπάρχει και λειτουργεί η τηλεδιοίκηση».

Σε μία ύστατη προσπάθεια, λοιπόν, να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ο υπουργός σχεδόν υιοθετεί αυτό που λένε οι εργαζόμενοι, ότι δηλαδή ο πίνακας τοπικού ελέγχου «βλέπει το σήμα πού βρίσκεται το τρένο για 5,5 και 3 χιλιόμετρα μόνο».

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Παίζουν με τις λέξεις, βαφτίζουν «τηλεδιοίκηση» έναν τοπικό πίνακα σταθμάρχη


«Κωλοτούμπα» Γεραπετρίτη στη Βουλή για το καμένο σύστημα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter