Λάβρος κατά Nετανιάχου ο Ταγίπ Ερντογάν για την σφαγή στην Ράφα

Λάβρος κατά Nετανιάχου ο Ταγίπ Ερντογάν για την σφαγή στην Ράφα

Σε σκληρή λεκτική επίθεση εναντίον του Μπενιαμίν Νετανιάχου και σε οργισμένη καταδίκη του πλήγματος στην Ράφα από το οποίο έχασαν την ζωή τους τουλάχιστον 40 άμαχοι, προχώρησε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σε δηλώσεις του ο Τούρκος πρόεδρος έδωσε την υπόσχεση ότι η χώρα του θα κάνει «ό, τι είναι δυνατόν» ώστε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου και «οι βάρβαροι να λογοδοτήσουν».

«Αυτή η σφαγή, που έγινε μετά την εντολή του Διεθνούς Δικαστηρίου (της Χάγης) για τον τερματισμό των επιθέσεων, αποκάλυψε για μία ακόμα φορά το στυγνό και προδοτικό πρόσωπο του κράτους τρομοκράτη», μετά την χθεσινή πολύνεκρη επίθεση του ισραηλινού στρατού στην Ράφα.

Μάλιστα ο Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε και σε… ιστορικούς παραλληλισμούς σημειώντονας πως: «Όπως ο Χίτλερ, ο Μιλόσεβιτς (πρώην πρόεδρος της Γιουγκοσλαβίας), ο Κάρατζιτς (πρώην σέρβος ηγέτης της Βοσνίας) και άλλοι φαραώ της Ιστορίας που θαυμάζουν, δεν θα αποφύγουν την κατάρα. Ως Τουρκία, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ζητήσουμε λογαριασμό από τους βαρβάρους αυτούς, τους δολοφόνους αυτούς, που δεν έχουν καμία σχέση με την ανθρωπιά».

Διαβάστε επίσης:

Χαστούκι και από Ιταλία: Μη δικαιολογημένες οι επιθέσεις του Ισραήλ κατά πολιτών στη Γάζα

Γάζα: Αποτροπιασμός και διεθνείς αντιδράσεις για το ισραηλινό πλήγμα στην Ράφα – Τουλάχιστον 40 άμαχοι νεκροί

«Στο κόκκινο» οι σχέσεις Ισραήλ – Ισπανίας μετά την αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους

Γερμανίδα ΥΠΕΞ: Δεσμευτική η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου για το Ισραήλ

Μήνυμα της ακροδεξιάς Λεπέν στην Μελόνι: Ας συνεργαστούμε για τη 2η μεγαλύτερη ομάδα του Ευρωκοινοβουλίου

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter