Le Figaro: «Δεν θα δυσκολευτούμε να σχηματίσουμε κυβέρνηση», λέει η Λεπέν

Le Figaro: «Δεν θα δυσκολευτούμε να σχηματίσουμε κυβέρνηση», λέει η Λεπέν

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Λεπέν: “Δεν θα δυσκολευτούμε να σχηματίσουμε κυβέρνηση”». «Αποτρόπαιο για τη χώρα το Nupes 2», δήλωσε η αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος Εθνικού Συναγερμού. Στη Liberation διαβάζουμε: «Η Πράσινη Συμφωνία ανανεώθηκε για 2η σεζόν;». Θα ισοπεδωθεί η Πράσινη Συμφωνία, θα συνεχίσει απλώς να υπάρχει ή θα αυξήσει τις φιλοδοξίες του.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Η διάσκεψη ειρήνης στέλνει ένα σαφές μήνυμα στη Μόσχα». Στη σύνοδο κορυφής στην Ελβετία, έγινε σαφές πόσο ισχυρή είναι η διεθνής αλληλεγγύη προς την Ουκρανία. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Ελπίδα στη μάχη κατά του Αλτσχάιμερ». Μια επιτροπή ανεξάρτητων συμβούλων από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει ένα νέο αντίσωμα κατά του Αλτσχάιμερ.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Ένα σπίτι στο Οχάιο για Αφρικανούς μετανάστες που δεν έχουν πού να πάνε». Οι αιτούντες άσυλο από τη Μαυριτανία εγκαθίστανται στο Οχάιο. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Το Ozempic ωθεί τους κατασκευαστές ρούχων να παράγουν περισσότερα μικρότερα νούμερα». Οι έμποροι ενδυμάτων ανακαλύπτουν ότι η απώλεια βάρους λειτουργεί προς όφελός τους.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Ο Στάρμερ αντιμετωπίζει περαιτέρω εκκλήσεις για να καταργήσει το Εργατικό Κόμμα το όριο των επιδομάτων δύο παιδιών». Έρευνα του IFS δείχνει ότι πάνω από 670.000 παιδιά θα πληγούν από την εν λόγω πολιτική, εάν το όριο παραμείνει σε ισχύ.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «”Ναι” στην ειρήνη, αλλά όχι από όλους». «Σεβαστείτε την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας», αναφέρεται στο τελικό έγγραφο της ειρηνευτικής διάσκεψης στην Ελβετία. Όμως 12 χώρες, μεταξύ των οποίων η Σαουδική Αραβία, η Ινδία και η Βραζιλία, δεν έχουν υπογράψει.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Η σύνοδος κορυφής για την Ουκρανία ολοκληρώθηκε χωρίς ομοφωνία». Η τελική δήλωση για την υποστήριξη του ειρηνευτικού σχεδίου της Ουκρανίας που συζητήθηκε στη σύνοδο κορυφής στην Ελβετία, δεν έλαβε ομόφωνη υποστήριξη από τους συμμετέχοντες ηγέτες. 

Διαβάστε επίσης:

Greek Mafia: Βόμβες για Θεοδωρικάκο, Μητσοτάκη

Ο Μητσοτάκης φοβάται πλέον και τον ίσκιο του

Στον ανακριτή ο γνωστός ποινικολόγος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία (Video)

Κασσελάκης: Θέλει αυτόνομη πορεία, αλλά…

Κωνσταντινόπουλος: Δεν «πάμε μπροστά» με Ανδρουλάκη – Μακάρι να κατέβει ο Χάρης Δούκας (Video)

Η φον ντερ Λάιεν θάβει έκθεση για το Κράτος Δικαίου στην Ιταλία επιδιώκοντας την ψήφο της Μελόνι

Γεράκια και παζάρια στην ΕΕ – Η περίπλοκη εξίσωση μετά τις ευρωεκλογές

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα ζέστης – Θερμοκρασίες έως και 40 βαθμούς Κελσίου (LIVE)

Παγκράτι: Εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε είσοδο πολυκατοικίας – Προκλήθηκαν υλικές ζημιές

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter