Le Figaro: «Μπορεί να ξεφύγει από τα όρια» – Αντιδράσεις για το νομοσχέδιο περί υποβοηθούμενης αυτοκτονίας

Le Figaro: «Μπορεί να ξεφύγει από τα όρια» – Αντιδράσεις για το νομοσχέδιο περί υποβοηθούμενης αυτοκτονίας

Στη Γαλλία, η Le Figaro έχει τίτλο: «Τέλος στην ζωή: αυξάνεται η ανησυχία ότι μπορεί να ξεφύγει από τα όρια». Το άρθρο περιγράφει της ανησυχίες που εκφράζονται για το νομοσχέδιο που παρουσίασε η κυβέρνηση σχετικά με την δυνατότητα οι πολίτες να επιλέγουν υπό όρους και με επίβλεψη να θέσουν τέρμα στην ζωή τους. Η Liberation κυκλοφορεί με τίτλο: «Προϋπολογισμός, δημόσιες υπηρεσίες, ανεργία… οι κακές συνταγές», ενώ στην La Tribune διαβάζουμε για το θέμα με την ασφάλεια των Boeing: «Ασφάλεια: Η Boeing αντιμέτωπη με τον κίνδυνο μιας κρίσης εμπιστοσύνης».

Στη Γερμανία, η Die Welt κυκλοφορεί με τίτλο: «Παράγραφος 218: Η μάχη για τις αμβλώσεις ξεκινάει» και το άρθρο περιγράφει τις κινήσεις της κυβέρνησης σχετικά με την άρση των περιορισμών που υπάρχουν στις αμβλώσεις στην Γερμανία.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Στα όρια στην Δυτική Όχθη». Στην ανταπόκριση από τον καταυλισμό της Μπαλάτα, η εφημερίδα περιγράφει την κατάρρευση των δομών και των υπηρεσιών στήριξης που παρείχε η Υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες στην Δυτική Όχθη.  Η USA Today κυκλοφορεί με τίτλο: «Η απαγόρευση των αμβλώσεων στην Αριζόνα φέρνει κατακραυγή».  Στο ρεπορτάζ περιγράφεται κυρίως η νομική διάσταση της απόφασης και οι αντιδράσεις από ειδικούς που έφερε αυτή.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Ο Μπάιντεν ανακοινώνει «σιδηρά» στήριξη προς το Ισραήλ υπό τον φόβο μια επίθεσης από το Ιράν». Όπως σημειώνει στο πρωτοσέλιδο: «Οι ΗΠΑ ευελπιστούν ότι η στήριξη αυτή θα σταματήσει την Τεχεράνη από το να απαντήσει για το χτύπημα στην Δαμασκό».

Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Ο Μπάιντεν προειδοποιεί το Ιράν να μην επιτεθεί στο Ισραήλ». Η εφημερίδα αφού αναφέρεται στις δηλώσεις Μπάιντεν υποστηρίζει ότι υπάρχουν εκτιμήσεις για μια άμεση επίθεση από την πλευρά του Ιράν.

Ο Independent κυκλοφορεί με τίτλο: «Μην κατευνάζεις τον Πούτιν: Ο Κάμερον σνομπάρει το πλάνο του Τραμπ για την ειρήνη στην Ουκρανία».

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Πέθανε ο Πίτερ Χιγκς, πατέρας του μποζονίου». Η «μεγάλη ιδέα» του μποζονίου που γεννήθηκε στους λόφους της Σκωτίας.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Το Ισραήλ σκοτώνει επτά μέλη της οικογένειας του ηγέτη της Χαμάς κατά την διάρκεια διαπραγματεύσεων για εκεχειρία». Η ABC έχει τίτλο: «Η Ευρώπη εγκρίνει ένα μπάλωμα για την πρόκληση του μεταναστευτικού».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter