Λεωφόρος Θηβών: Συγκλονίζει το ζευγάρι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού – «Παραλίγο να μας σκοτώσουν» (Video)

Λεωφόρος Θηβών: Συγκλονίζει το ζευγάρι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού – «Παραλίγο να μας σκοτώσουν» (Video)

«Την πιο τρομακτική περιπέτεια της ζωής τους» περιγράφει το ζευγάρι που ξυλοκοπήθηκε άγρια στην μέση του δρόμου από τρεις άντρες, στη Λεωφόρο Θηβών, στο ύψος του Αιγάλεω, μέσα από το νοσοκομείο ΚΑΤ.

Η μανία των δραστών ήταν τέτοια που το θύμα έχει πολλαπλά κατάγματα στο σαγόνι και στα χέρια του. Με δάκρυα στα μάτια η σύντροφος του περιγράφει στο MEGA όσα συνέβησαν.

Σύμφωνα με το MEGA,για σχεδόν ένα ολόκληρο λεπτό η γυναίκα πάλευε για να αποφύγει χτυπήματα και να προστατέψει τον άντρα της, που βρισκόταν περικυκλωμένος. Ένας εκ των δραστών, όχι μόνο τον πάτησε στο κεφάλι, αλλά αμέσως μετά όταν το κινητό τηλέφωνο που βιντεοσκοπούσε το επεισόδιο έκλεισε, προσπάθησε να τον παρασύρει με το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

«Να μην υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στη γη. Θέλω την χειρότερη τιμωρία», δηλώνει η γυναίκα στο Mega.

Περιγράφοντας πώς ξεκίνησαν όλα, δηλώνει: «Ο οδηγός από το φανάρι οδηγούσε επικίνδυνα και του είπα από το παράθυρο ‘’τι κάνεις’’ και με έβρισε. Πιο κάτω όταν άλλαξα δρόμο, μπήκε μπροστά και μου έκλεισε τον δρόμο. Άνοιξα την πόρτα και πήγα στο τζάμι και μου έδειχνε τα γεννητικά του όργανα. Βγήκε ο γιος του και του είπα ‘’μάζεψε τον πατέρα σου’’ και πήγα να πάρω την αστυνομία. Τότε με χτύπησε ο πατέρας του και λιποθύμησα. Μετά είδα το άντρα μου, να τον σκοτώνουν. Όταν σηκώθηκα πήγα να σώσω τον άντρα μου από τον πατέρα του, και ο γιος του με χτύπησε. Μετά είδα να πατάνε το πρόσωπο του άντρα μου. Ο άντρας μου σερνόταν στον δρόμο για να αποφεύγει γιατί ήθελε να μας πατήσει. Έδωσε γκάζι και πάτησε το σώμα του».

Ο σύζυγός της παραμένει για νοσηλεία στο ΚΑΤ με κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Βρίσκεται σε ακινησία, με το ένα του πόδι στον γύψο. «Έκλειναν τον δρόμο, έκαναν μαγκιές. Βγήκε η γυναίκα μου να τους πει τι κάνετε και μας χτύπησαν. Παραλίγο να σκοτωθούμε», περιγράφει ο ίδιος.

Όπως λέει η γυναίκα, το επεισόδιο ξεκίνησε χωρίς να το καταλάβει, σε έναν δρόμο που ήταν μποτιλιαρισμένος, με τους αυτόπτες μάρτυρες να παρακολουθούν τις σκηνές βίας σοκαρισμένοι.«Το τελευταίο που είδα ήταν τα πόδια του ενός στο κεφάλι του άντρα μου», καταλήγει.

Άφαντοι οι τρεις άνδρες που ξυλοκοπήσαν

Άφαντοι παραμένουν οι τρεις άντρες που ξυλοκόπησαν άγρια μια γυναίκα και τον σύντροφό της στο Αιγάλεω μετά από μια λογομαχία στον δρόμο.

Διαβάστε περισσότερα: Μαφία εφοριακών εκβιάζει επιχειρηµατίες

Η μαφία της ΑΑΔΕ και στη Χαλκίδα: Πώς η ΕΛΑΣ ξεσκέπασε το κύκλωμα που εκβίαζε επιχειρηματίες – Επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του Documento

Σκάνδαλο υποκλοπών: Ραγδαίες εξελίξεις για ενημέρωση Ανδρουλάκη από την ΑΔΑΕ

Επιμένει ο Χατζηδάκης: «Δεν μειώνουμε το ΦΠΑ στα τρόφιμα, γιατί δεν θέλουμε να ενθαρρύνουμε την κατανάλωση»

ΣΥΡΙΖΑ κατά Βορίδη: Αραδιάζει ένα σωρό ψέματα, δεν γίνεται πιστευτός από κανέναν

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter