Λευτέρης Πανταζής: Αυτή είναι η πασίγνωστη ηθοποιός που είχαν κρυφά σχέση (Video)

Λευτέρης Πανταζής: Αυτή είναι η πασίγνωστη ηθοποιός που είχαν κρυφά σχέση (Video)

Μια σχέση από το παρελθόν με πολύ γνωστή ηθοποιό, η οποία δεν έγινε ποτέ γνωστή στο κοινό, αποκάλυψε ο Λευτέρης Πανταζής σε συνέντευξή του.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του «Ενώπιος Ενωπίω» και, μεταξύ άλλων, μοιράστηκε τους μεγάλους έρωτες της ζωής του.

Εκτός της σχέσης του με την Άντζελα Δημητρίου, που υπήρξε «καρμική» και παραλίγο να φτάσουν στα σκαλιά της εκκλησίας ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη Ζώζα Μεταξά, που μαζί έχουν μία κόρη.

«Θα ήθελα να είχε κρατήσει η σχέση μου με τη Ζώζα Μεταξά, τη μητέρα του παιδιού μου. Δυνατές σχέσεις μου ήταν και με την Άντζελα Δημητρίου και την Καίτη Φίνου. Με την Άντζελα Δημητρίου ήταν μια καρμική σχέση, γιατί δουλεύαμε και μαζί, ζήσαμε έναν θυελλώδη έρωτα, όπως θυελλώδης ήταν και ο χωρισμός μας. Φτάσαμε κοντά στον γάμο, αλλά είχαμε κοντρίτσες. Οι γονείς μας έπαιξαν ρόλο στο να μην παντρευτούμε. Καμιά φορά όταν έχεις το άλογο κούρσας που τρέχει και φέρνει έπαθλα, φοβάσαι μην το χάσεις».

Με διάθεση ιδιαίτερα εξομολογητική ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε και για μία ακόμη σχέση του που έμεινε κρυφή στο κοινό. Μια πασίγνωστη ηθοποιό που κάθε μέρα γέμιζε με λουλούδια το καμαρίνι της. Η σπουδαία κυρία δεν είναι άλλη από την Μαρία Αλιφέρη και η σχέση τους κράτησε κοντά ένα χρόνο.

«Υπήρξε μια σχέση μου που δεν έγινε γνωστή. Δεν ξέρω αν το ξέρετε αυτό. Μια κυρία του θεάτρου. Μπορώ να το πω; Ε, τώρα… Εδώ είναι, εν ζωή, την αγαπώ και το λέω με σεβασμό, γιατί πέρασα πολύ όμορφα κοντά της.
Είναι η Μαρία Αλιφέρη. Μπορεί και έναν χρόνο να ήμασταν μαζί, δεν θυμάμαι ακριβώς. Θυμάμαι, όμως, πως της έστελνα λουλούδια στα καμαρίνια! Την έπνιγα στα λουλούδια».

Διαβάστε επίσης:

Κλέλια Ρένεση για Τέμπη: Αν ήμουν από τις Σέρρες και ψήφιζα Καραμανλή, θα ντρεπόμουν

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter