Λιάγκας: Απαντά στα δημοσιεύματα για δήθεν υποψηφιότητα του με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι σοβαρός δεν είμαι σαν και εσάς» (Video)

Λιάγκας: Απαντά στα δημοσιεύματα για δήθεν υποψηφιότητα του με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι σοβαρός δεν είμαι σαν και εσάς» (Video)

Κυκλοφορούσε μία φήμη εδώ και μέρες -η οποία δεν προέκυπτε επ’ ουδενί από το ρεπορτάζ του Documento- ότι ο Γιώργος Λιάγκας θα κατέβαινε υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Υποτίθεται ότι θα βρισκόταν μέσα στους 5 που αναμένεται να ανακοινώσει ο Στέφανος Κασσελάκης, ώστε να συμπληρωθεί η λίστα με τους 42. Για να υπάρχει ίσος αριθμός ανδρών και γυναικών στο ψηφοδέλτιο, θα ανακοινώσει 4 γυναίκες και έναν άνδρα.

«Το διέψευσα μία φορά, εγώ είμαι σοβαρός δεν είμαι σαν και εσάς […] Μην ανησυχείτε σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σας φάω τις θέσεις, θα πάτε στην ευρωβουλή και θα λαμβάνετε κανονικά τους μισθούς σας. Και εσείς της ΝΔ μην ανησυχείτε, δεν θα είμαι το αντίπαλο δέος του Γιώργου Αυτιά, όπως μου είπαν κάποιοι χθες» υποστήριξε ο Γιώργος Λιάγκας ενοχλημένος σήμερα το πρωί.

«Τώρα θα αρχίσουν τα σενάρια ότι ο Λιάγκας ήθελε και είχε συμφωνήσει με τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά τον έκοψαν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα βγω και κερατάς και δαρμένος….Όχι πολιτικά παιχνίδια με εμένα» είπε σε άλλο σημείο.

XK

 

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: «Μας εξόργισε η κ. Αδειλίνη» – Τρεις συγγενείς θυµάτων απαντούν µέσω του Documento

Βουλή: Αίρεται η ασυλία Βελόπουλου – Ο τρολ λογαριασμός, ο πατέρας του Φλώρου και η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση

Νέα «φροντιστήρια» στη ΝΔ: Αυτή τη φορά στους υποψήφιους ευρωβουλευτές – Φόβοι για επικοινωνιακά λάθη

Παραιτήθηκε ο «εκλεκτός» της φον ντερ Λάιεν μετά την κατακραυγή

Εορταστικό ωράριο – Πάσχα 2024: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter