Liberation: Ποιος μπορεί να διαδεχθεί τον Αμπάς στην Παλαιστίνη;

Liberation: Ποιος μπορεί να διαδεχθεί τον Αμπάς στην Παλαιστίνη;

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Ο Μακρόν ξεκινά επιχείρηση κατά των ναρκωτικών στη Μασσαλία». Ο Γάλλος πρόεδρος έφτασε στην πόλη απροειδοποίητα, για να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας επιχείρησης που θα απαιτήσει την κινητοποίηση χιλιάδων αστυνομικών. Στη Liberation διαβάζουμε: «Παλαιστίνη: Ποιος μπορεί να διαδεχθεί τον Αμπάς;». Ενώ Άραβες και Δυτικοί ηγέτες εργάζονται στα παρασκήνια για να αναδείξουν έναν νέο Παλαιστίνιο ηγέτη, ο Μαχμούντ Αμπάς παραμένει προσκολλημένος στην εξουσία.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Προς το παρόν, έχουν εξασφαλιστεί οι προμήθειες πυρομαχικών για την Ουκρανία». «Οι ΗΠΑ δεν θα αφήσουν την Ουκρανία να αποτύχει», είπε ο Γερμανός υπουργός Άμυνας, Μπόρις Πιστόριους. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Ο Τραμπ δεν μπορεί να πληρώσει το πρόστιμο που του επιβλήθηκε». Η επόμενη Δευτέρα είναι η μέρα που ο Ντόναλντ Τραμπ φοβόταν εδώ και εβδομάδες. Μέχρι τις 25 Μαρτίου πρέπει να συγκεντρώσει 454 εκατομμύρια δολάρια.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Νέα νομικά εμπόδια για το νόμο σχετικά με τα σύνορα του Τέξας». Ο νόμος για τα σύνορα του Τέξας, που υποστηρίζεται από τους Ρεπουμπλικάνους και θα επιτρέπει στις αρχές επιβολής του νόμου της πολιτείας «να συλλαμβάνουν άτομα ύποπτα για παράνομη διέλευση των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού», συνάντησε νέα εμπόδια από το εφετείο, λίγες ώρες αφού το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ είχε ανοίξει τον δρόμο για να τεθεί σε ισχύ.. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Ανησυχία για το νέο νόμο του Χονγκ Κονγκ». Οι τοπικοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι η νομοθεσία είναι απαραίτητη και δεν θα επηρεάσει τις επιχειρήσεις.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Οι νέοι είναι λιγότερο ευτυχισμένοι σε σχέση με τις παλαιότερες γενιές, σύμφωνα με έρευνα». Ο Δρ Βίβεκ Μάρθι θεωρεί υπεύθυνα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Οριακή η υποστήριξη στον Σούνακ για την ηγεσία του κόμματος στις επόμενες εκλογές». Το 45% των Συντηρητικών ψηφοφόρων πιστεύει ότι ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ πρέπει να είναι αρχηγός του κόμματος στις επόμενες εκλογές, με το 37% να θέλει κάποιον άλλο, σύμφωνα με δημοσκόπηση.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Μελόνι: Οι εκλογές στη Ρωσία ήταν φάρσα». «Θυμηθείτε να αποφύγετε τον κίνδυνο στρατιωτικής κλιμάκωσης», τόνισε μεταξύ άλλων η Ιταλίδα πρωθυπουργός, μιλώντας ενώπιον της Γερουσίας.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Τα παιδιά στη Γάζα απειλούνται με υποσιτισμό». Αγωνία για τα παιδιά της Γάζας λόγω της κρίσης που προκλήθηκε από τον πόλεμο και την παρεμπόδιση ανθρωπιστικής βοήθειας.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωεκλογές: Άνοδος της ακροδεξιάς και κατάρρευση Πρασίνων και Φιλελευθέρων σύμφωνα με δημοσκόπηση

Κολομβία: «Διαπραγματεύσεις» του Προέδρου της χώρας με το μεγαλύτερο καρτέλ ναρκωτικών

Αποστομωτική απάντηση της δημοσιογράφου μετά το σπρώξιμο του Ράμα: Λυπάμαι που έγινα εγώ η είδηση και όχι η απάντηση

Κέιτ Μίντλετον: «Επιχείρησαν να κλέψουν τον ιατρικό φάκελό της από το νοσοκομείο»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter