Κορονοϊός: Μάσκα παντού και τροποποιήσεις στον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας

Κορονοϊός: Μάσκα παντού και τροποποιήσεις στον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ορισμένες τροποποιήσεις όσον αφορά το πλαίσιο του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και για τα τρία επίπεδα επικινδυνότητας.

Από εδώ και στο εξής, η χρήση μάσκας καθίσταται υποχρεωτική τόσο σε εσωτερικούς χώρους εργασίας όσο και εξωτερικούς χώρους με συγχρωτισμού σε όλα τα επίπεδα (1,2,3).

Η λειτουργία της εστίασης διαμορφώνεται ως εξής: Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος θα μένουν κλειστά από τη 01:00 έως τις 05:00 (για τις περιοχές του επιπέδου 1), από τις 00:30 έως τις 05:00 (για το επίπεδο 2) και από τα μεσάνυχτα έως τις 05:00 για τις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 3.

Τέλος, τροποποιείται το ανώτατο όριο ατόμων για συναθροίσεις εξωτερικών αλλά και εσωτερικών χώρων. Πλέον, τίθεται όριο 100 ατόμων για περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 1, 50 ατόμων για περιοχές του επιπέδου 2 και 9 άτομα για περιοχές του επιπέδου 3.

Οι τροποποιήσεις ανακοινώθηκαν από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία του κορονοϊού στο υπουργείο Υγείας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter