Μάικ Τάισον vs Τζέικ Πολ στο Netflix: Ο θρύλος της πυγμαχίας ξανά σε ρινγκ κόντρα στον πρώην YouTuber (Video)

Μάικ Τάισον vs Τζέικ Πολ στο Netflix: Ο θρύλος της πυγμαχίας ξανά σε ρινγκ κόντρα στον πρώην YouTuber (Video)

Οι φανς της πυγμαχίας περιμένουν πως και πως τη μεγάλη μάχη στο «AT&T Stadium» του Ντάλας, εκεί όπου ο 58χρονος θρύλος της πυγμαχίας, Μάικ Τάισον θα αντιμετωπίσει τον 27χρονο πυγμάχο και πρώην Youtuber με τους εκατομμύρια ακόλουθους, Τζέικ Πολ.

Το ενδιαφέρον για το boxing event της χρονιάς -και όχι μόνο- είναι τεράστιο, καθώς ήδη φεύγουν τα εισιτήρια για το χωρητικότητας 80.000 θέσεων στάδιο, ενώ το Netflix που θα προβάλλει τη μεγάλη μάχη, προσβλέπει σε sold out event στις 20 Ιουλίου.

Το trailer της μάχης Τάισον – Πολ

Ο Μάικ Τάισον θέλει να αποδείξει ότι έχει ακόμη αποθέματα ενέργειας παρά το γεγονός πως βαδίζει στα 58 του χρόνια. Απέναντί του θα έχει τον Τζέικ Πολ, που έχει δημιουργήσει μία ιδιαίτερα δημοφιλή περσόνα στα social media, ιδίως από τη στιγμή που ασχολήθηκε πιο ενεργά με την πυγμαχία, τρέχοντας ρεκόρ 9 νικών και μόλις 1 ήττας.

Ο Τάισον δήλωσε πως ανυπομονεί να μπει στο ρινγκ με τον Τζέικ Πολ. «Έχει αναπτυχθεί σημαντικά ως πυγμάχος με τα χρόνια, οπότε θα είναι πολύ διασκεδαστικό να δούμε τι μπορεί να κάνει η θέληση και η φιλοδοξία ενός “παιδιού” με την εμπειρία και την ικανότητα που έχει αποκτήσει».

«Ανεβαίνω για να αντιμετωπίσω τον Τάισον για να δω αν έχω ό,τι χρειάζεται για να νικήσω έναν από τους πιο διαβόητους μαχητές και τα μεγαλύτερα είδωλα της πυγμαχίας. Σκοπός μου είναι να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής και τώρα έχω την ευκαιρία να αποδείξω τον εαυτό μου απέναντι στον μεγαλύτερο πρωταθλητή βαρέων βαρών όλων των εποχών, τον πιο κακό άνθρωπο στον πλανήτη και τον πιο επικίνδυνο πυγμάχο όλων των εποχών. Αυτός θα είναι ο αγώνας μιας ζωής», δήλωσε με τη σειρά του Τζέικ Πολ.

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλος ο Μάικ Τάισον γρονθοκοπεί συνεπιβάτη του στο αεροπλάνο επειδή… τον ενοχλούσε (Video)

Μάικ Τάισον: Προτρέπει τον Μπάιντεν να απελευθερώσει όσους φυλακίστηκαν λόγω… κάνναβης

ΟΑΚΑ 2.0: Μετά τη σαπίλα οι… καταρράκτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter