Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν έπεσε μόνη της, πιστεύουμε ότι κάποιος την έσπρωξε ή την χτύπησε στο κεφάλι (Video)

Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν έπεσε μόνη της, πιστεύουμε ότι κάποιος την έσπρωξε ή την χτύπησε στο κεφάλι (Video)

Συνεχίζεται το θρίλερ για τα αίτια θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου, καθώς η εισαγγελική παραγγελία άνοιξε νέο κύκλο καταθέσεων.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Χατζημιχάλης μιλώντας στο Mega, υποστήριξε πως η δικογραφία για τον θάνατο της ηθοποιού διαβιβάστηκε από το ΑΤ Παιανίας στην εισαγγελία, η οποία διέταξε τη διενέργεια προανάκρισης από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της, εμφανίστηκε αυτόκλητα μάρτυρας, ο οποίος γνωρίζει σημαντικά στοιχεία και θα καταθέσει, προκειμένου να βοηθήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

«Σίγουρα έχουμε υποψίες αλλά δεν μπορώ να τις πω εδώ. Δεν γίνεται γιατί θα έχουμε θέματα. Η υπόθεση θα έκλεινε αν μέναμε άπραγοι, δεν μείναμε όμως άπραγοι οι φίλοι της Μαίρης και κάναμε αυτές τις ενέργειες που χρειάζονταν παρότι πολλοί αμφισβήτησαν το αποτέλεσμα. Είχαν πει ότι «όχι, η υπόθεση θα πάει στο αρχείο αλλά τελικά δεν πήγε στο αρχείο.

Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν έπεσε μόνη της. Πιστεύουμε ότι κάποιος είτε την έσπρωξε είτε την χτύπησε στο κεφάλι. Αυτό πιστεύουμε. Επιπλέον λείπουν πράγματα από το σπίτι διότι η απογραφή που έγινε, κατόπιν δικής μας αίτησης στο ειρηνοδικείο, το οποίο διόρισε τριμελή επιτροπή, υπολογίστηκε η αξία μόνο 4.565 ευρώ. Δηλαδή μόνο μια εικόνα του 1700, που είχε η Μαίρη, έκανε πολλές χιλιάδες ευρώ.

Έχουμε ζητήσει αντίγραφο της απογραφής για να πληροφορηθούμε πως έγινε. Λείπουν πράγματα; Υποτιμολόγησαν; Τι να πω και εγώ; Δεν μπορώ να ξέρω. Όπως και το θέμα του νοσοκομειακού δεν έχει διευκρινιστεί. Πως πήγε η Μαίρη στον νοσοκομείο εκείνο το βράδυ και σε τι χρόνους; Δεν βρέθηκε το νοσοκομειακό, δεν ήταν το 166 γιατί κρατάει αρχεία και όλα αυτά θα διευκρινιστούν. Υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία. Δεν βρέθηκαν χρήματα, δεν βρέθηκαν κοσμήματα.

Η διερεύνηση στρέφεται προς όλες τις κατευθύνσεις. Ένας άνθρωπος που κινείται σιγά, γιατί είχε κινητικά προβλήματα, δεν μπορούσε να πέσει με τέτοια ένταση και να χτυπήσει, και μάλιστα να χτυπήσει σε ένα χαλί. Δεν έπεσε μόνη της, πιστεύουμε ότι κάποιος ή την έσπρωξε ή την χτύπησε στο κεφάλι» υπογράμμισε ο δικηγόρος.

Διαβάστε επίσης:

Τα κομμένα «δεξιά χέρια» του Κυριάκου

Τέμπη: Κρατώντας το Documento ζητούν παραίτηση Φλωρίδη – “Ανεπαρκής για απόδοση δικαιοσύνης”

Παύλος Μαρινάκης: Επιστροφή σε παλιές «συνταγές» για να διαψεύσει τις αποκαλύψεις για τα μηνύματα της Μαρέβας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter