Μαρινάκης – Όλα είναι ένα ψέμα

Μαρινάκης – Όλα είναι ένα ψέμα

Με μια ανάρτηση στο Facebook που δεν μπορεί να διαψευστεί πως γράφτηκε από τον ίδιο, αφού ξεχειλίζει από το ύφος και το ήθος Μαρινάκη, ο εφοπλιστής, εκδότης και υπόδικος, διαψεύδει το δημοσίευμα του Documento πως επισκέφτηκε το Μέγαρο Μαξίμου. Θα μπορούσε ο κύριος Μαρινάκης απλώς να αρνηθεί την επίσκεψη αλλά προτίμησε με ένα άθλιο κείμενο να θυμίσει και το ποιος είναι. 

Επί της ουσίας, οι πηγές επιμένουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης πέρασε την πόρτα του Μαξίμου. Παραθέτουμε τη διάψευσή του και την παραδίδουμε στην κρίση του κόσμου. 

Διαβάστε: Διάψευση με… υβρεολόγιο από Μαρινάκη για την επίσκεψη στο Μαξίμου -Επιμένουν οι πληροφορίες

Δυστυχώς γι αυτόν, έχει κατ επανάληψη βαλθεί να διαψεύσει την πραγματικότητα που τον συνδέει με άνομες ενέργειες, ενώ δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να δώσει δημοσίως εξηγήσεις. Η επίσκεψη στο Μαξίμου ψέμα λοιπόν, τα εμβάσματα στο Νοοr 1 ψέμα, η σχέση ανθρώπων του με τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλου ψέμα, η σχέση των μπράβων του με την απαγωγή δημοσιογράφου ψέμα, η σχέση με τα στημένα παιχνίδια ψέμα. Σιγά μην ήταν αλήθεια το δημοσίευμα του Documento.

H είδηση της επίσκεψης στο Μαξίμου δεν είναι κάτι που θίγει το Βαγγέλη Μαρινάκη (γι αυτόν μάλλον είναι τιμή) αλλά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση. Αυτοί δεν απάντησαν. Άλλωστε η σιαμαία σχέση τους δεν αποδεικνύεται από μια επίσκεψη αλλά από την κοινή πορεία που έχουν, ο Μαρινάκης ως πολυχορηγός και ο Μητσοτάκης ως αμήχανος ευνοούμενος. Συνεπώς με ή χωρίς επίσκεψη, η πραγματικότητα δεν μπορεί να διαψευστεί και αποδεικνύει την συμπόρευσή τους για ένα κοινό σκοπό που παρωδικά έχει επιτευχθεί.

Ο κύριος Μαρινάκης έχει κάθε δικαίωμα να κρύβει την αλήθεια, μόνο που καμιά φορά η χαρά του δεν τον αφήνει. Κατανοούμε και τη γλώσσα του που είναι απόρροια της ποιότητάς του και το μένος του απέναντί μας. Κυρίως κατανοούμε την προσδοκία του να ευεργετηθεί από το φιλικό του πολιτικό περιβάλλον το οποίο θα πρέπει να επιστρέψει τις πολυποίκιλες χορηγίες του. Μακάρι να διαψευστούμε σε αυτό.

Διαβάστε: Ο Μαρινάκης ήταν ο πρώτος επισκέπτης στο Μαξίμου μετά την ορκωμοσία του πρωθυπουργού

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter